Brussels Airlines haalt sterrenchef Tim Boury aan boord Tim Boury gaat samenwerken met Brussels Airlines. De jonge sterrenchef treedt in de voetsporen van onder anderen Peter G...
Jolien (31) verlamd na ongeval, maar dankzij robot stapt ze opnieuw: “Ik voel mij zo veel beter” Een emotionele afsluiter van de jaarlijkse benefiet ‘Night to Walk Again’ in Technopolis in Mechelen. Jolien Van Loy en ...
Gluren bij BV’s: Astrid toont gezicht van dochtertje voor het eerst, Niels Destadsbader op stap met zware jongens Schattigheid en stoerheid troef bij onze bekende landgenoten: de afgelopen week zijn BV’s druk in de weer geweest met va...
Geen sterrenregen boven Antwerpen: Michelin waarschuwt dat de Belgische keuken verloren dreigt te gaan In de nieuwe Michelin-restaurantgids 2020 worden zeven restaurants bekroond met een nieuwe ster. Jan Tournier van Cuchar...
Hoe definitief is ‘tijdelijk’ Pop-up Theater van Studio 100: “Afbreken kan, maar dat zou zonde zijn” Sterrenchef Roger Van Damme verwent voortaan de vips in het Pop-up Theater van Studio 100 in Puurs, waar hij de komende ...
Kameraden openen grillade in volkscafé De Vroege Morgen: “Dat mensen dit een eetcafé noemen, deert me niet” Ben Goorden en Wouter Fossey voelen zich thuis in Wijnegem. De twee Wommelgemse kameraden dragen tot tevredenheid van de...
Konfijt swingt op muziek van ‘Ons Kookboek’: vierde editie van Food & Music Festival in Boechout Op de vierde editie van het tweejaarlijks Food & Music Festival Konfijt staat ‘Ons Kookboek’ centraal. De aanwezige chef...
Zeven Antwerpse adressen: frietjes van de frituur Deze week lijsten we opnieuw zeven Antwerpse topadresjes op: frituren. Niet onbelangrijk, want frieten zijn onze Belgisc...
Waterzooi Keurslager Celens haalt brons bij Peter Goossens. “Iets te weinig Gents en te veel Westmals” Sterrenchef Peter Goossens vond de waterzooi van Keurslager Celens uit Westmalle ietsje te gebonden, maar dat is omdat z...
Peter Goossens beoordeelt vandaag de waterzooi van keurslager Luc: “We zijn al fier dat we in de finale staan” Spreken we straks van Westmalse waterzooi in plaats van Gentse waterzooi? Vandaag, dinsdag, om 15.30u weten we of keursl...
Garnaalkroket al sinds het begin op de kaart bij Het Land van Steven en Mira Bes: “Blij dat ik ze al 25 jaar mag maken” Chef Steven Bes (51) van restaurant Het Land in Berlaar staat al 25 jaar achter het fornuis van zijn eigen zaak. Al die ...
Hier eet je de lekkerste mosselen-friet in Mechelen-Waas De Lekkerste Mosselen-Friet van de regio Mechelen-Waas vindt u aan de waterkant in Temse. De jury van deze smakelijke zo...
Hier eet je de lekkerste mosselen-friet in Antwerpen De Lekkerste Mosselen-Friet van de regio eet u in Schoten. De jury van deze smakelijke zoektocht koos na ernstige overwe...
Hier eet je de lekkerste mosselen-friet van de Kempen De Lekkerste Mosselen-Friet van de regio Kempen vindt u bij een jong team in Rijkevorsel. De jury van deze smakelijke zo...
Wij keken naar ‘Sergio & Alex Van de Kaart’: “Een testosteroncombo met high fives en zwaluwspeeksel”