TV-Gids

zondag, 07 maart 2021

Lisa

Lisa

VTM | Telenovelle | zondag 07 mrt, 14u55 - 15u20.

met Tinne Oltmans, Oscar Willems, Anouck Luyten en Issam Dakka

Lisa aanvaardt de job als Gerts assistente, maar de spreidstand om zowel Katja van ideeën te voorzien als met eigen ideeën op de proppen te komen, blijkt al snel onmogelijk, wanneer Dorine het plan opvat om de twee creatieve teams tegen elkaar uit te spelen. Lisa raadt Katja aan om Jonas te stimuleren zelf creatief te zijn, maar dat loopt op een sisser af. Als Gert zich via de chat voordoet als Lisa en Katja valse tips geeft, wordt de kloof tussen de twee zussen nog groter. John is heel erg aanwezig en hoewel Suzanne zijn inspanningen om te helpen, apprecieert, heeft ze weer eens tijd voor zichzelf nodig. John ziet dat als een afwijzing en reageert ongepast. Als Katja Lars' hulp nodig heeft, faket ze vroegere gevoelens, waardoor Lars' hart een tweede keer gebroken wordt. Renee en Lars zijn allebei heel erg teleurgesteld in de liefde en vinden troost bij elkaar.

Herhaling

Lisa

VTM | Telenovelle | zondag 07 mrt, 15u20 - 15u50.

met Tinne Oltmans, Oscar Willems, Anouck Luyten en Issam Dakka

Lisa staat voor een dilemma wanneer Gert haar vraagt om samen met hem Jonas ten val te brengen. Wanneer Jonas haar echter opnieuw beschuldigt van leugens en diefstal, begint ze steeds meer begrip te krijgen voor Gert. Remco vraagt hulp aan Jelle om een eigen vlog te starten. De twee komen beter overeen dan verwacht, vooral als Remco ontdekt dat Jelle op mannen valt en hij zijn jaloezie eindelijk kan loslaten. Suzanne besluit om samen met Nina de catering voor het Massa-evenement te doen. Ze schakelt daarbij de hulp van John in. Op het evenement denkt Gert Lisa te kunnen helpen ontspannen door haar alcohol te laten drinken. De onervaren Lisa kent haar limieten niet.

Herhaling

Lisa

VTM | Telenovelle | zondag 07 mrt, 15u50 - 16u15.

met Tinne Oltmans, Oscar Willems, Anouck Luyten en Issam Dakka

De dronken Lisa wordt tijdens het bedrijfsfeest door Jonas onder een koude douche gezet. Daar voelt Lisa eindelijk de moed om hem haar liefde te verklaren. Met enorm veel spijt schrijft ze hem de volgende dag een brief waarin ze haar dronken bekentenis ontkracht. Eenmaal de brief in diens postvak ligt, komt ze er echter achter dat het Gert was die aan de andere kant van het douchegordijn stond. En tot nog grotere verbazing van Lisa, bekent Gert zijn liefde ook aan haar. Na het grote succes van het event op Massa zijn Mark en Dorine in hun nopjes. Ze zijn er weer van overtuigd dat ze een goed team vormen met hun hele gezin. Remco slooft zich uit in de hoop zijn betaalde job bij Massa terug te krijgen, maar zijn moeite wordt niet beloond. Ondertussen weet hij Pilar te overtuigen mee te doen met Jelles challenge waarbij ze vierentwintig uur aan Jelle vastgeketend wordt. Lars polst bij Renee of ze, na hun nacht samen, met hem op date zou willen gaan.

Herhaling

Lisa

VTM | Telenovelle | zondag 07 mrt, 16u15 - 16u40.

met Tinne Oltmans, Oscar Willems, Anouck Luyten en Issam Dakka

Lisa probeert te ontsnappen aan Gert, die sinds haar misplaatste liefdesverklaring gelooft dat ze een mooi koppel zouden vormen. Wanneer hij haar probeert te kussen, slaat Lisa hem in zijn gezicht. Katja heeft Lisa's brief aan Jonas gevonden, waarin ze haar liefdesverklaring tenietdoet, en gebruikt de brief als chantagemiddel om Lisa's ideeën te kunnen gebruiken. Bang om ontslagen te worden door Gert, vindt Lisa een luisterend oor bij Mikhel, die haar een cool internetforum introduceert voor mensen in de reclamewereld. Lisa creëert een anoniem profiel op het forum met een eigen avatar en ontmoet een andere gebruiker, 'Naviad', met wie ze meteen een klik voelt. Katja's grootste nachtmerrie komt uit wanneer ze plots uitslag op haar gezicht heeft. Ze beseft dat ze de shoot voor de Luna-campagne kan vergeten. Remco, die denkt dat Jelle homo is, heeft zijn jaloezie helemaal aan de kant kunnen schuiven. Zelfs nu Jelle en Pilar vierentwintig uur aan elkaar vastgeketend zitten.

Herhaling

Lisa

VTM | Telenovelle | zondag 07 mrt, 16u40 - 17u05.

met Tinne Oltmans, Oscar Willems, Anouck Luyten en Issam Dakka

Katja heeft ernstige huiduitslag en kan de shoot voor de 'Luna'-campagne niet meer doen. Pilar en Jelle overhalen Lisa om model te staan voor enkele foto's. Lisa gaat akkoord zolang ze maar onherkenbaar is op de foto's. Wanneer ze de foto's aan Mikhel voorlegt om Jelles fotografisch talent te tonen, blijkt ze toch niet zo onherkenbaar te zijn als gedacht. Mikhel toont de foto's aan Jonas, die - tot Lisa's grootste angst - voorstelt om haar als model voor de zeepcampagne te gebruiken. Lisa's band met 'Naviad' wordt steeds sterker. Jonas merkt dat hij goed overeenkomt met 'Stille Kracht' en raakt steeds meer geïntrigeerd door haar. Dorine en Mark bereiden zich voor op de citytrip. Mark krijgt echter Renee niet uit zijn hoofd. Jelle en Pilar hebben de 24-uurschallenge succesvol volbracht. Remco vraagt Jelle om raad. Hij wil weten hoe Jelle aan zoveel volgers geraakt. Jelle zegt dat 'sexy' altijd werkt.

Herhaling