TV-Gids

vrijdag, 29 oktober 2021

SOS Piet

SOS Piet

VTM GOLD | Culinair magazine | vrijdag 29 okt, 18u30 - 19u00.

Kabeljauw met mosterdsaus. Tot Evelynes grote spijt en frustratie ziet haar kabeljauwfilet met mosterdsaus er niet uit en ook met de smaak van het gerecht kan ze haar gasten niet verrassen in de positieve zin. Piet toont de jonge vrouw hoe ze aan de slag moet om een lekker gerecht op tafel te toveren. - Spinazie. Christiane haar zelfgeteelde spinazie smaakt iets te veel naar haar eigen tuin, want ze kampt met een aardesmaak. De sympathieke dame is er het levende bewijs van dat mensen het in de keuken soms veel moeilijker maken dan nodig. - Suikerversiering. Patricks pogingen om een suikercreatie te maken om zijn desserts mee te decoreren, gaan keer op keer de mist in. De suikerversiering is niet stroperig genoeg, kleurloos... met andere woorden: één grote puinhoop. Vooraleer Piet de man toont wat hij allemaal fout doet, heeft Patrick een cadeautje voor de kok in petto om als twee partners in crime aan de slag te gaan.

Herhaling