TV-Gids

donderdag, 13 augustus 2020

Beschuldigd

Beschuldigd

VITAYA | Docufictiereeks waarin de verhalen worden nagespeeld van mensen die beschuldigd zijn van een misdrijf | donderdag 13 aug, 10u35 - 11u25.

Voormalig turnster Simone Heinen is gelukkig samen met haar liefde Ralf. Ze hebben samen twee kinderen. Ralf bedekt veel dingen met de mantel der liefde en vermijdt net als zijn vrouw conflicten, waardoor ze totaal langs elkaar heen leven. Op een dag verdwijnt Simone spoorloos, tot ze na een paar dagen ineens weer verschijnt. Een nieuwsuitzending over de vermoorde voormalige turncoach Gerard Stikker gooit het leven compleet overhoop. Hebben de twee feiten iets met elkaar te maken?

Herhaling

Beschuldigd

VITAYA | Docufictiereeks waarin de verhalen worden nagespeeld van mensen die beschuldigd zijn van een misdrijf | donderdag 13 aug, 16u05 - 16u55.

Wanneer lerares Sylvia en haar dochter Tessa op een doorsnee avond lekker thuis koken, staat er opeens een woedende vrouw voor de deur. Sylvia wordt beschuldigd van een relatie met een van haar leerlingen. Tessa maakt zich zorgen. Zo'n beschuldiging komt toch niet uit de lucht vallen?