TV-Gids

maandag, 19 augustus 2019

Elementary

Elementary

VIJF | Misdaadserie | maandag 19 aug, 08u25 - 09u10.

met Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn en Jon Michael Hill

Gordon Crushing, een man die enkele jaren geleden verdacht werd van de moord op zijn vrouw Sarah, krijgt een pakje met daarin twee oren en een briefje waarin een lossom wordt geëist voor de vrijlating van Sarah. Holmes en Watson worden op de zaak gezet en zoeken uit of Sarah nog leeft en door wie ze werd ontvoerd. Daarnaast willen Holmes en Watson dat Lestrade zo snel mogelijk de plaat poetst, maar die is niet meteen van plan om te vertrekken.

Herhaling

Elementary

VIJF | Misdaadserie | maandag 19 aug, 13u40 - 14u30.

met Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn en Jon Michael Hill

Holmes en Watson onderzoeken de moord op Barry Granger, een wetenschapper die een revolutionaire manier had ontwikkeld om kankercellen op te sporen. Holmes ontdekt dat een andere wetenschapper kort voordien had beweerd dat Grangers onderzoek vervalst was. Bell krijgt ondertussen groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij roept de hulp in van Watson om een jongeman op te sporen die niet durft te getuigen tegen een machtige drugsdealer.

Herhaling

Elementary

VIJF | Misdaadserie | maandag 19 aug, 19u35 - 20u35.

met Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn en Jon Michael Hill

Wanneer er op korte tijd verschillende lichamen worden gevonden die beetsporen vertonen, vermoedt Watson dat de moorden het werk zijn van Aaron Colville, een doodgewaande seriemoordenaar die dezelfde sporen achterliet op zijn slachtoffers. Watson was er tien jaar geleden bij toen een zwaargewonde Colville na een steekpartij in de gevangenis naar een dokter werd overgebracht, waar hij niet veel later overleed. Naarmate haar onderzoek vordert, begint Watson te vermoeden dat Colville misschien wel onschuldig was.

Herhaling