TV-Gids

zondag, 12 april 2020

Komen Eten

Komen Eten

VIER | Realityreeks | zondag 12 apr, 15u55 - 16u35.

met Ivan Pecnik

Erwin droomt van een eigen gezin en kinderen. En misschien vindt hij het grote geluk wel in deze 'Komen Eten'-week, want hij krijgt geen twee, maar drie vrouwen aan tafel. Erwin is zelfstandig loodgieter. Dit doet hij al zes jaar, vol enthousiasme. Werken voor een baas bleek niet zo z'n ding en daarom werd hij zelfstandig. Erwin woont alleen op een mooie, zelf verbouwde boerderij. Naast een minidierentuin heeft Erwin ook een prachtige moestuin vol verse groenten. Zijn menu presenteert hij op een regenlaars. Voor een man alleen kan Erwin goed zijn plan trekken: hij kookt elke avond een vers potje en start dus vol vertrouwen zijn 'Komen Eten'-avontuur.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | zondag 12 apr, 16u35 - 17u15.

met Ivan Pecnik

Geen dagelijkse kost voor Inge, koken doet ze liever op artistieke wijze. Inge is zowel introvert als extravert, sexy en klassevol. Voor 'Komen Eten' gaat ze voor een bijzonder concept: haar menu is een 'walk through the seasons', en daar hoort per gang een aangepaste outfit bij. Haar favoriete seizoen is de zomer. Inge houdt van mooie, aansluitende kleedjes, korte rokjes en diepe decolletés.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | zondag 12 apr, 17u15 - 17u55.

met Ivan Pecnik

Katja is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze houdt van feesten en gaat er dan ook helemaal voor. Katja ziet het leven door een roze bril en dat mag je heel letterlijk nemen: roos haar, roze tutu en roze huishoudapparaten. Het kan niet roos genoeg zijn. Ze houdt ook van speciale tattoos, maar Katja heeft bovenal een speciale reden om deel te nemen: haar 'Komen Eten'-deelname wordt namelijk een eerbetoon voor haar overleden mama, die uitgestrooid is op zee. Zo ontvangt Katja haar gasten op het Sint Christianneke-strand. Samen met haar mama ging ze vaak naar zee en haar menu presenteert ze als 'message in a bottle'. Als hoofdgerecht presenteert ze een tocht door veld en zee waarbij het veld verwijst naar verse erwtjes en zoete aardappelen en de zee naar kabeljauwhaasje. Haar gasten ontvangt ze volledig in 'beach style': een bikini met blauwe pluimen en een bar aan het strand voor het apertitief.

Herhaling

Komen Eten

VIER | Realityreeks | zondag 12 apr, 17u55 - 18u40.

met Ivan Pecnik

Arianet is graag creatief bezig en ontwerpt en naait al haar outfits zelf. Arianets roots liggen in Cuba en het Cubaanse ritme zit in haar lijf en bloed. Ze ontvangt haar gasten in Little Cuba: ze heeft midden in haar living namelijk een Cubaanse bar geïnstalleerd. Om haar gasten te entertainen, geeft Arianet een spetterend optreden in de tuin waar ze haar nieuwe single brengt.

Herhaling