TV-Gids

zondag, 22 september 2019

Friends

Friends

VIER | Komische serie | zondag 22 sep, 17u00 - 17u30.

met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc

Ze zijn met z'n zessen, een eind in de twintig, en volop op zoek naar een job en naar geluk in de liefde. Ze leven in New York City en steunen elkaar door dik en dun. In het middelpunt staat Monica. Zij is assistent-chef in een chic restaurant en werkt altijd hard. Haar beste vriendin is de 25-jarige Rachel, rijk en meegaand. Ze heeft net haar verloofde voor het altaar laten staan. In een poging om een zelfstandige vrouw te worden, neemt ze een job aan in een lokaal koffiehuis. Ook de 26-jarige Ross, Monica's oudere broer, is op zoek naar geluk in de liefde. Hij voelt zich aangetrokken tot Rachel. Zijn vrienden Chandler en Joey moedigen hem echter aan om nog even te genieten van de voordelen van het vrijgezellenleven. Maar Ross is het alleen zijn beu. En dan is er nog Phoebe, een romantische ziel die op straat gitaar speelt om geld bij te verdienen.

Herhaling

Friends

VIER | Komische serie | zondag 22 sep, 17u30 - 18u00.

met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc

Ross is stomverbaasd wanneer hij verneemt dat zijn ex-vrouw Carol zwanger is van hem. Carol nodigt Ross uit om alles van bij het begin mee te maken en om mee op doktersvisite te gaan voor een echografie van de baby. Ross gaat erheen maar ook Carols nieuwe lesbische vriendin, Susan, daagt op. Intussen bereidt Monica een uitgebreid diner voor haar superkritische ouders, maar Rachel zorgt onverwacht voor problemen.

Herhaling

Friends

VIER | Komische serie | zondag 22 sep, 18u00 - 18u30.

met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc

Monica is een beetje zenuwachtig wanneer ze haar nieuwe vriend Alan aan de groep moet voorstellen. Haar vrienden plagen haar altijd met haar relaties. Maar tot Monica's grote verbazing accepteren de anderen Alan zo goed dat ze zelfs zonder haar samen met hem op stap gaan. Chandler begint tot ergernis van de anderen terug te roken en Phoebe ontvangt onverwacht een grote som geld.

Herhaling

Friends

VIER | Komische serie | zondag 22 sep, 18u30 - 19u00.

met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc

Joey en Chandler nemen Ross mee naar een hockeywedstrijd. Rachel ontvangt haar eerste loonbriefje en is teleurgesteld wanneer ze ziet hoe weinig ze verdient. Phoebe blijft een nachtje bij Rachel en Monica slapen. Ze bestelt een pizza maar krijgt per vergissing een pizza die bij een topfunctionaris van president Clinton moest worden afgeleverd.

Herhaling