TV-Gids

zaterdag, 22 februari 2020

Huizenjagers

Huizenjagers

VIER | Realityreeks | zaterdag 22 feb, 17u00 - 17u50.

In deze jubileumweek nemen drie bekende 'Huizenjagers'-veteranen het tegen elkaar op: Cisse Severeyns, Eveline Hoste en Bert Van Poucke. Tinne wil samen met haar zoon Alexander verhuizen. Voor het overlijden van haar man, had het gezin de droom om een Spaanse villa te bouwen. Voor Tinne is de tijd nu rijp om die droom waar te maken. Samen met haar zoon is ze op zoek naar een authentieke Spaanse villa in de buurt van Geel en Diest voor 415.000 euro. Als het even kan, zou ze graag een woning hebben met voldoende plaats, zodat haar zoon lang bij haar kan blijven wonen.

Herhaling

Huizenjagers

VIER | Realityreeks | zaterdag 22 feb, 17u50 - 18u40.

Annita is op zoek naar een huis in de natuur om samen met haar honden en 13 ara's volledig in afzondering te gaan. Haar ara's hebben speciale zorgen nodig, waardoor ze absoluut een huis nodig heeft met veel grond en natuur. Zo kunnen de dieren zorgeloos rondvliegen. Annita's dochter Laurence gaat mee op zoektocht. Ze hebben een budget van 800.000 euro.

Herhaling

Huizenjagers

VIER | Realityreeks | zaterdag 22 feb, 18u40 - 19u30.

Michel en Angelique willen hun ecologische voetafdruk verkleinen en nu de kinderen het huis uit zijn, kunnen ze eindelijk wat kleiner én energiezuiniger gaan wonen. Ze zoeken een woning in de buurt van Laakdal voor 300.000 euro. Bij het huis willen ze een wei waar hun paard op kan staan. Een goed geïsoleerd huis mét zonnepanelen maakt het plaatje compleet.

Herhaling

Huizenjagers

VIER | Realityreeks | zaterdag 22 feb, 19u30 - 20u25.

Ketnetwrapster Sien Wynants en haar partner Pieter-Jan wonen samen met hun dochtertje in een loft in Antwerpen. Om dichter bij hun familie te wonen, willen ze richting Leuven trekken. Ze zoeken een industriële woning met een tuin zodat hun dochtertje Yoko volop kan ravotten. Pieter-Jan is muzikant, dus een aparte kamer waar hij zijn muziek kan oefenen, is een must. Het koppel geeft de makelaars een budget van 500.000 euro.

Herhaling