TV-Gids

woensdag, 06 juli 2022

Scorpion

Scorpion

Play6 | Dramaserie | woensdag 06 jul, 20u35 - 21u25.

met Elyes Gabel, Jadyn Wong, Ari Stidham en Katharine McPhee

De Mexicaanse federale politie doet een beroep op het team om een drugsbende tegen te houden die gewapende drones gebruikt om heroïne de VS binnen te smokkelen. Walter en Toby zijn nog steeds in therapie bij Dr. Rizzuto, en die heeft een ongewone opdracht voor hen. Toby en Happy kunnen hun relatie niet langer verbergen, maar dat zorgt al snel voor de nodige problemen.

Herhaling

Scorpion

Play6 | Dramaserie | woensdag 06 jul, 21u25 - 22u15.

met Elyes Gabel, Jadyn Wong, Ari Stidham en Katharine McPhee

Sylvester mag deelnemen aan een populair spelprogramma en kaapt zowaar de jackpot van 100.000 dollar weg. Ondertussen doet Mick Doherty, een oude vriend van Cabe, een beroep op Team Scorpion om te vermijden dat een criminele bende een biologisch wapen naar Zuid-Amerika versluist. Happy en Toby maken ruzie over Toby's gokverslaving.

Herhaling

Scorpion

Play6 | Dramaserie | woensdag 06 jul, 22u15 - 23u10.

met Elyes Gabel, Jadyn Wong, Ari Stidham en Katharine McPhee

Walter raakt betrokken bij een verkeersongeval en wordt veiligheidshalve naar het ziekenhuis overgebracht. Daar maakt hij kennis met Olivia, een meisje dat dringend een harttransplantatie nodig heeft. In de wachtkamer merkt Toby dat een andere patiënt alle symptomen heeft van het dodelijke Nibori-virus. Op die manier ontdekt hij dat iemand de database van de bloedbank heeft gehackt, waardoor alle bloedzakjes een verkeerd label hebben meegekregen. Het team wil vermijden dat er nog meer slachtoffers vallen en gaat op zoek naar de dader.

Herhaling