TV-Gids

maandag, 17 mei 2021

Friends

Friends

Play6 | Komische serie | maandag 17 mei, 16u20 - 16u55.

met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc

Terwijl Rachel probeert om duidelijkheid te scheppen in haar gevoelens voor haar knappe collega Gavin, schakelt Ross de hulp in van Joey. Hij wil dat Joey hem in contact brengt met een aantal knappe vrouwen zodat Rachel jaloers wordt. Intussen krijgt Phoebe spijt dat ze Monica heeft meegenomen naar een karaokebar. Wanneer Monica de microfoon grijpt, barst het gejuich los, maar spijtig genoeg heeft dat niets te maken met haar zangtalent.

Herhaling

Friends

Play6 | Komische serie | maandag 17 mei, 16u55 - 17u20.

met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc

Joey en Phoebe hebben een plan bedacht om Rachel en Ross weer samen te brengen. Ze hebben voor beide vrijgezellen een afschuwelijke date geregeld en hopen dat Ross en Rachel zullen inzien dat ze het samen niet eens zo slecht hadden. Intussen heeft Monica een probleem. Volgens haar lichaam is het nu het ideale moment om een kindje te verwekken, maar aangezien ze samen met Chandler moet babysitten op de kleine Emma is dat heel moeilijk.

Herhaling

Friends

Play6 | Komische serie | maandag 17 mei, 17u20 - 17u50.

met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc

Tijdens een auditie voor een belangrijke rol probeert Joey indruk te maken op de bekende acteur Leonard. Plotseling ontwikkelt hij een heel vreemde acteermethode. Intussen is Ross helemaal in de war als hij ontdekt wie hem als klein kind ooit heeft aangevallen. De werkloze en onderdanige Chandler aanvaardt een stage in een schoenenbedrijf. Zijn jonge collega's geven hem een slecht gevoel over zijn eigen leeftijd.

Herhaling