TV-Gids

dinsdag, 18 mei 2021

Friends

Friends

Play6 | Komische serie | dinsdag 18 mei, 16u25 - 16u55.

met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc

Phoebe vraagt haar vriendje Mike om bij haar in te trekken. Maar of samenwonen een positief effect heeft op hun relatie is nog maar de vraag. Intussen gaat de financiële stabiliteit van Chandler en Monica erop achteruit. Monica vraagt zelfs heimelijk een lening aan Joey. Wanneer een nietsvermoedende Chandler ook bij zijn beste vriend gaat aankloppen, schendt Joey per ongeluk het vertrouwen van Monica. Rachel probeert het appartement volledig veilig te maken voor een baby.

Herhaling

Friends

Play6 | Komische serie | dinsdag 18 mei, 16u55 - 17u20.

met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc

Wanneer Chandler voor de grap een waanzinnige biografie over Ross op zijn oud-studentenwebsite plaatst, neemt Ross weerwraak door net hetzelfde bij Chandler te doen. Tussen de twee vrienden woedt al snel een ware internetoorlog. Intussen vraagt Phoebe aan Monica om haar te helpen verhinderen dat ze opnieuw contact zoekt met haar ex-vriendje Mike.

Herhaling

Friends

Play6 | Komische serie | dinsdag 18 mei, 17u20 - 17u50.

met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc

De vrienden hopen de gigantische geldprijs van de lotto binnen te halen. Ze leggen hun centen samen en kopen massaal veel loterijticketjes. Nog voor ze het geld binnenrijven, maken ze al ruzie over het uitgeven ervan. Monica werkt iedereen op de zenuwen door lotjes te kopen die enkel voor haar en Chandler gelden. Phoebe raakt helemaal geïrriteerd en dreigt ermee alle lotjes uit het raam te gooien. Beseffen de vrienden nog op tijd dat geld niet belangrijk is? Intussen wacht Chandler vol spanning op de beslissing van zijn werkgevers. Hoe zal zijn toekomst eruit zien? Ross probeert de kleine Emma haar eerste woordje te leren.

Herhaling