TV-Gids

donderdag, 28 oktober 2021

MasterChef

MasterChef

Play5 | Realityreeks | donderdag 28 okt, 10u00 - 10u35.

met John Torode en Gregg Wallace

Het is de laatste kwartfinale van dit seizoen en de vier winnaars van deze week strijden om een plaats in de halve finale. Ze maken een gerecht waarvoor ze de inspiratie halen bij streetfood en worden beoordeeld door een van de strengste culinaire recensenten van het land, Grace Dent.

Herhaling

MasterChef

Play5 | Realityreeks | donderdag 28 okt, 16u25 - 17u40.

met John Torode en Gregg Wallace

Na vier weken blijven er nog tien kandidaten in de running voor de titel van MasterChef. Ze worden opgesplitst in twee groepen. De eerste groep van vijf maakt een gerecht klaar dat ze aan John en Gregg zullen presenteren en dat ze op het menu zouden zetten in hun eigen restaurant of in een kookboek zouden laten opnemen. Om de druk nog op te voeren moeten ze ook koken voor een gastjurylid, de talentvolle chef Anna Haugh. Na deze beproeving worden twee kandidaten naar huis gestuurd. De andere drie trekken vervolgens naar Zuid-Londen, waar ze zullen samenwerken met Jonny Lake, die twaalf jaar lang als chef in het driesterrenrestaurant The Fat Duck werkte en nu zijn eigen restaurant, Trivet, heeft. Omdat er geen betalende gasten zijn, koken de amateurchefs voor het restaurantpersoneel. Niemand kent het eten van het restaurant beter dan zij, en de verwachtingen zijn hoog.

MasterChef

Play5 | Realityreeks | donderdag 28 okt, 23u50 - 01u05.

met John Torode en Gregg Wallace

Na vier weken blijven er nog tien kandidaten in de running voor de titel van MasterChef. Ze worden opgesplitst in twee groepen. De eerste groep van vijf maakt een gerecht klaar dat ze aan John en Gregg zullen presenteren en dat ze op het menu zouden zetten in hun eigen restaurant of in een kookboek zouden laten opnemen. Om de druk nog op te voeren moeten ze ook koken voor een gastjurylid, de talentvolle chef Anna Haugh. Na deze beproeving worden twee kandidaten naar huis gestuurd. De andere drie trekken vervolgens naar Zuid-Londen, waar ze zullen samenwerken met Jonny Lake, die twaalf jaar lang als chef in het driesterrenrestaurant The Fat Duck werkte en nu zijn eigen restaurant, Trivet, heeft. Omdat er geen betalende gasten zijn, koken de amateurchefs voor het restaurantpersoneel. Niemand kent het eten van het restaurant beter dan zij, en de verwachtingen zijn hoog.

Herhaling