TV-Gids

dinsdag, 30 mei 2023

Vermist

Vermist

Play5 | Politieserie | dinsdag 30 mei, 20u35 - 21u35.

met Stan Van Samang, Marieke Dilles, Mathijs F Scheepers en Inge Paulussen

Vader Laurent en dochter Hanna zijn samen verdwenen. Laurent is een 'crime scene cleaner' en de Cel leert al gauw dat hij af en toe ook opkuiswerkjes uitvoert voor criminelen. Heeft er een afrekening plaatsgevonden in het misdaadmilieu? Maar wanneer alleen het dode lichaam van Hanna wordt gevonden en Laurent nog steeds spoorloos is, moet de Cel ook rekening houden met een familiedrama.

Herhaling

Vermist

Play5 | Politieserie | dinsdag 30 mei, 21u35 - 22u35.

met Stan Van Samang, Marieke Dilles, Mathijs F Scheepers en Inge Paulussen

De 15-jarige Dimi is een muzikaal wonderkind en een veelgevraagd vioolvirtuoos. Wanneer ontdekt wordt dat hij net voor een optreden uit zijn loge is verdwenen, wordt onmiddellijk alarm geslagen. De Cel leert al snel dat zijn succes ook een keerzijde kent: hij stond onder een enorme prestatiedruk van zijn moeder, had paniekaanvallen van de stress en bovendien was hij verliefd op een meisje dat in de ogen van zijn entourage te min was. Wou Dimi gewoon even weg van onder de druk of is er meer aan de hand?

Herhaling

Vermist

Play5 | Politieserie | dinsdag 30 mei, 22u35 - 23u40.

met Stan Van Samang, Marieke Dilles, Mathijs F Scheepers en Inge Paulussen

Gealarmeerd door de buurvrouw, doet de Cel Vermiste Personen een vreemde vondst in het appartement van de vermiste Jasper. Alle ramen zijn afgeplakt met een folie en ze vinden er een obscure collectie röntgenfoto's. Is dit het werk van een gestoorde seriemoordenaar? Wanneer ze ontdekken dat Jasper een meer dan gezonde interesse in ufo's heeft, komen ze terecht in het maffe milieu van mensen die hardnekkig geloven dat buitenaardse wezens onze planeet bedreigen. Is hij te ver meegegaan in deze paranoia en heeft hij zichzelf iets aangedaan?

Herhaling