TV-Gids

woensdag, 28 april 2021

Komen Eten

Komen Eten

Play4 | Realityreeks | woensdag 28 apr, 12u40 - 13u20.

met Herman Verbruggen

Marcella (40) heeft Italiaanse roots, en daar is ze heel erg trots op. Ze is een erg sociale vrouw en het zonnetje in huis. De kans dat je Marcella lachend aantreft, is groot aangezien ze de hele dag niets anders doet. Het is geen verrassing dat ze ook op culinair gebied de Italiaanse kaart trekt met vitello tonnato, tris di pasta en tiramisu. Op poetsgebied heeft Marcella een verrassende tip voor wie niet graag kuist, want volgens haar moet je minder poetsen, als je het maar iedere dag doet. Aan ambiance is er vanavond geen gebrek, enkel de lange wachttijden lijken nog roet in het figuurlijke eten te kunnen gooien. Om de spijsvertering een handje te helpen, dansen de gasten na het diner de tarantella, een Italiaanse dans die gekenmerkt wordt door het snel ronddraaien van dansende paren.

Herhaling

Komen Eten

Play4 | Realityreeks | woensdag 28 apr, 19u00 - 19u55.

met Herman Verbruggen

De 39-jarige Peter is eigenlijk een Nederlander en slager van beroep. Hij heeft een aangeboren voorkeur voor fijne vleeswaren. En zoals het een echte Nederlander betaamt, heeft Peter aan zelfvertrouwen alvast geen gebrek. Maar Peter is ook een perfectionist en alles moet perfect in orde zijn. Voor 'Komen Eten' gaat hij er 200, misschien zelfs 300 procent voor. Aan een van de muren in Peters woning hangt een veraan. Een dood exemplaar welteverstaan dat hij erfde van zijn bompa. De kans dat Peter zelf ooit bompa wordt, is trouwens vrij groot, want binnenkort wordt zijn vierde dochter geboren. Desserts maken, vindt Peter het moeilijkste onderdeel van koken en toch legt hij ook hier de lat ontzettend hoog. Hij gaat immers voor maar liefst drie desserten vanavond. Benieuwd of Peter zijn eigen hoge verwachtingen kan waarmaken.

Herhaling

Komen Eten

Play4 | Realityreeks | woensdag 28 apr, 23u40 - 00u30.

met Herman Verbruggen

De 39-jarige Peter is eigenlijk een Nederlander en slager van beroep. Hij heeft een aangeboren voorkeur voor fijne vleeswaren. En zoals het een echte Nederlander betaamt, heeft Peter aan zelfvertrouwen alvast geen gebrek. Maar Peter is ook een perfectionist en alles moet perfect in orde zijn. Voor 'Komen Eten' gaat hij er 200, misschien zelfs 300 procent voor. Aan een van de muren in Peters woning hangt een veraan. Een dood exemplaar welteverstaan dat hij erfde van zijn bompa. De kans dat Peter zelf ooit bompa wordt, is trouwens vrij groot, want binnenkort wordt zijn vierde dochter geboren. Desserts maken, vindt Peter het moeilijkste onderdeel van koken en toch legt hij ook hier de lat ontzettend hoog. Hij gaat immers voor maar liefst drie desserten vanavond. Benieuwd of Peter zijn eigen hoge verwachtingen kan waarmaken.

Herhaling