TV-Gids

maandag, 19 april 2021

Komen Eten

Komen Eten

Play4 | Realityreeks | maandag 19 apr, 19u05 - 19u55.

met Herman Verbruggen

Brandel (23) is bloemist, al heeft hij het zelf liever over meester-florist. Hij heeft een eigen bloemenwinkel in Montenaken en Brandel wil vandaag laten zien dat hij verstand heeft van sfeervol groen in huis. En wanneer kan dat beter dan tijdens de kerstweek van Komen Eten? De kerstboom die hij heeft gezet, is op-en-top versierd en lijkt zo uit een reclamefolder weggeplukt. Brandel en zijn vriend Eddy houden in hun Zonhovense huis niet enkel van de sfeer die Kerstmis steevast met zich meebrengt, maar ook van de bijhorende cadeautjes. Daarom heeft Brandel voor elke gast een cadeautje verstopt. Hij begeleidt de Komen Eters in hun zoektocht naar hun cadeautje met het beroemde spelletje 'koud-warm'. Koken is een veel minder grote passie van Brandel en hij geeft dat zelf ook toe. Hij hoopt dat hij met behulp van enkele slokjes amaretto toch een aanvaardbaar menu in elkaar kan knutselen. Hij kiest bewust voor wat hij 'luiewijveneten' noemt en haalt de sorbet voor zijn dessert gewoon uit de supermarkt. Maar de tijd die hij uitspaart, kan hij natuurlijk zelf spenderen als perfecte gastheer aan de feestdis.

Herhaling

Komen Eten

Play4 | Realityreeks | maandag 19 apr, 23u40 - 00u30.

met Herman Verbruggen

Brandel (23) is bloemist, al heeft hij het zelf liever over meester-florist. Hij heeft een eigen bloemenwinkel in Montenaken en Brandel wil vandaag laten zien dat hij verstand heeft van sfeervol groen in huis. En wanneer kan dat beter dan tijdens de kerstweek van Komen Eten? De kerstboom die hij heeft gezet, is op-en-top versierd en lijkt zo uit een reclamefolder weggeplukt. Brandel en zijn vriend Eddy houden in hun Zonhovense huis niet enkel van de sfeer die Kerstmis steevast met zich meebrengt, maar ook van de bijhorende cadeautjes. Daarom heeft Brandel voor elke gast een cadeautje verstopt. Hij begeleidt de Komen Eters in hun zoektocht naar hun cadeautje met het beroemde spelletje 'koud-warm'. Koken is een veel minder grote passie van Brandel en hij geeft dat zelf ook toe. Hij hoopt dat hij met behulp van enkele slokjes amaretto toch een aanvaardbaar menu in elkaar kan knutselen. Hij kiest bewust voor wat hij 'luiewijveneten' noemt en haalt de sorbet voor zijn dessert gewoon uit de supermarkt. Maar de tijd die hij uitspaart, kan hij natuurlijk zelf spenderen als perfecte gastheer aan de feestdis.

Herhaling