TV-Gids

woensdag, 30 november 2022

Dagelijkse kost

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | woensdag 30 nov, 12u15 - 12u30.

met Jeroen Meus

Dit is chili con carne 2.0. Wanneer je werkt met dit stukje rundvlees kies je voor pure ambacht en topkwaliteit. En dat proef je natuurlijk in het eindresultaat!

TeletekstHerhaling

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | woensdag 30 nov, 18u15 - 18u30.

met Jeroen Meus

Een fluweelzacht soepje met knolselder en witbier met garnituur van groenten, aardappelen en mosselen. Een prachtig stukje gebakken vis maakt het feest compleet. Dat is wat er vandaag speelt in Dagelijkse kost!

Teletekst

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | donderdag 01 dec, 00u05 - 00u20.

met Jeroen Meus

Een fluweelzacht soepje met knolselder en witbier met garnituur van groenten, aardappelen en mosselen. Een prachtig stukje gebakken vis maakt het feest compleet. Dat is wat er vandaag speelt in Dagelijkse kost!

TeletekstHerhaling