TV-Gids

vrijdag, 16 april 2021

Dagelijkse kost

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | vrijdag 16 apr, 12u20 - 12u35.

met Jeroen Meus

Dit is dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! De gekonfijte sjalotten passen perfect bij de gebakken chipolata en de volle smaak van wittebonenpuree en mosterd.

TeletekstHerhaling

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | vrijdag 16 apr, 18u15 - 18u30.

met Jeroen Meus

Een 'sharing dish' om duimen en vingers bij af te likken. Schaaldieren en bloemkool zijn een ongelooflijk lekkere combinatie, zeker als je ze op de grill legt.

Teletekst

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | zaterdag 17 apr, 01u15 - 01u30.

met Jeroen Meus

Een 'sharing dish' om duimen en vingers bij af te likken. Schaaldieren en bloemkool zijn een ongelooflijk lekkere combinatie, zeker als je ze op de grill legt.

TeletekstHerhaling