TV-Gids

vrijdag, 25 juni 2021

Dagelijkse kost

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | vrijdag 25 jun, 12u20 - 12u35.

met Jeroen Meus

Rijkgevulde tomaten met fantastische krabsla en een gekoelde coulis van verse tomaten en basilicum. Overheerlijk en lekker fris!

TeletekstHerhaling

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | vrijdag 25 jun, 18u15 - 18u30.

met Jeroen Meus

Gravad lax betekent letterlijk 'begraven zalm'. Jeroen begraaft de zalm onder limoen, chili en koriander voor een subtiele Thaise smaak. Serveer dit op een toastje met opgeklopte zure room en smullen maar!

Teletekst

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | zaterdag 26 jun, 01u10 - 01u25.

met Jeroen Meus

Gravad lax betekent letterlijk 'begraven zalm'. Jeroen begraaft de zalm onder limoen, chili en koriander voor een subtiele Thaise smaak. Serveer dit op een toastje met opgeklopte zure room en smullen maar!

TeletekstHerhaling