TV-Gids
vrijdag, 20 mei 2022
Dagelijkse kost
Dagelijkse kost
EEN | Culinair magazine | vrijdag 20 mei, 12u20 - 12u35.
met Jeroen Meus
Een mooi stukje gebakken vis, een hoop fijngesneden lentegroentjes in een lekkere salade en een simpel gekookt patatje. Soms moet je het niet ver zoeken om een heerlijke maaltijd op tafel te toveren.
TeletekstHerhalingDagelijkse kost
EEN | Culinair magazine | vrijdag 20 mei, 18u15 - 18u30.
met Jeroen Meus
Char siu betekent letterlijk: geroosterd op een vork. Jeroen maakt er een eigentijdse Dagelijkse kostversie van. Hij roostert en lakt een stuk varkensspiering op de barbecue. Overheerlijk met een portie gebakken rijst!
TeletekstDagelijkse kost
EEN | Culinair magazine | zaterdag 21 mei, 00u50 - 01u05.
met Jeroen Meus
Char siu betekent letterlijk: geroosterd op een vork. Jeroen maakt er een eigentijdse Dagelijkse kostversie van. Hij roostert en lakt een stuk varkensspiering op de barbecue. Overheerlijk met een portie gebakken rijst!
TeletekstHerhaling