TV-Gids

dinsdag, 20 april 2021

Dagelijkse kost

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | dinsdag 20 apr, 12u20 - 12u35.

met Jeroen Meus

Dit broodje met gegrilde kip moet je zeker eens proberen. De koude bearnaisesaus met krokante stukjes spek erin maakt er een absolute toplunch van!

TeletekstHerhaling

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | dinsdag 20 apr, 18u15 - 18u30.

met Jeroen Meus

Deze krokant gebakken 'cakejes' op basis van havergrutten en parmezaan zijn een smakelijk, vegetarisch hapje. De zoetzure paprikachutney geeft het geheel nog wat extra punch!

Teletekst

Dagelijkse kost

EEN | Culinair magazine | dinsdag 20 apr, 23u20 - 23u35.

met Jeroen Meus

Deze krokant gebakken 'cakejes' op basis van havergrutten en parmezaan zijn een smakelijk, vegetarisch hapje. De zoetzure paprikachutney geeft het geheel nog wat extra punch!

TeletekstHerhaling