TV-Gids
dinsdag, 20 april 2021
Dagelijkse kost
Dagelijkse kost
EEN | Culinair magazine | dinsdag 20 apr, 12u20 - 12u35.
met Jeroen Meus
Dit broodje met gegrilde kip moet je zeker eens proberen. De koude bearnaisesaus met krokante stukjes spek erin maakt er een absolute toplunch van!
TeletekstHerhalingDagelijkse kost
EEN | Culinair magazine | dinsdag 20 apr, 18u15 - 18u30.
met Jeroen Meus
Deze krokant gebakken 'cakejes' op basis van havergrutten en parmezaan zijn een smakelijk, vegetarisch hapje. De zoetzure paprikachutney geeft het geheel nog wat extra punch!
TeletekstDagelijkse kost
EEN | Culinair magazine | dinsdag 20 apr, 23u20 - 23u35.
met Jeroen Meus
Deze krokant gebakken 'cakejes' op basis van havergrutten en parmezaan zijn een smakelijk, vegetarisch hapje. De zoetzure paprikachutney geeft het geheel nog wat extra punch!
TeletekstHerhaling