RUBENS DEELT ZIJN PRIVE
VIA GAZET VAN ANTWERPEN


Jouw krant schenkt je op zaterdag 14 maart een bon voor een gratis inkomticket (waarde 10 euro) voor de expo Rubens privé in het Rubenshuis.

‘Rubens privé’ toont de meester als portretschilder van zijn familie. Het zijn de allermooiste en meest intieme portretten die Rubens gemaakt heeft. Verbluffende portretten die voor het eerst terug naar Rubens zijn voormalige woning komen."

Met jouw bon voor een gratis inkomticket op de voorpagina van de krant van zaterdag 14 maart krijg je toegang tot een uniek stuk Antwerpse geschiedenis. In enkele simpele stappen krijg je toegang:

  1. Knip jouw bon uit.
  2. Vul de keerzijde in.
  3. Reserveer jouw plaats op www.rubenshuis.be.
  4. Klik op 'tickets Rubens privé' bovenaan. Je komt terecht in de webshop.
  5. Klik op 'Rubenshuis. Expo Rubens privé'.
  6. Selecteer in de agenda een tijdstip en kies onderaan ‘waardebon GVA'. Per bon kan je slechts 1 ticket bestellen voor Rubens privé.
  7. Registreer je met jouw persoonlijke gegevens. Bestel je voor de eerste keer tickets, dan klik je eerst op Aanmelden als nieuwe gebruiker.
  8. Je krijgt een e-ticket in uw e-mailbox. Dit ticket is enkel geldig in combinatie met de ingevulde bon van de Gazet van Antwerpen.

Belangrijk om te weten: Tijdens de registratie van jouw gratis ticket kan je slechts 1 ticket registreren. Voor elk gratis ticket moet je dus de bestelprocedure opnieuw doorlopen.

Lezers die geen internettoegang of computer hebben, kunnen zich op zaterdag 14 maart wenden tot het onthaal van het Rubenshuis met de bon uit de krant.
Op zaterdag 14 maart zal er aan het onthaal van Rubenshuis een medewerker van Gazet van Antwerpen aanwezig zijn van 10u tot 17u om je verder te helpen met jouw registratie.
Rubenshuis, Wapper 9-11, 2000 Antwerpen
Tel. + 32 3 201 15 55
Al helemaal in de sfeer komen? Ontdek dan op zaterdag 14 maart de CittA special over het Rubenshuis. In dit nummer van CittA schetsen we Rubens leven a.h.v. zijn schilderijen, spreken we met twee nazaten van Rubens en gaan we op zoek naar Rubens in de stad. We serveren je ook leuke eet- en drinkadresjes in de omgeving van het Rubenshuis zodat je na je bezoek aan het Rubenshuis nog wat kunt napraten over welke indruk de persoonlijke werken van Rubens op jou heeft gemaakt.