Eten & Drinken
Lang (feest)weekend in zicht: vier cocktailrecepten met bubbels
De zon dient zich aan en daarmee ook de tuinfeesten en trouwpartijen. Voeg daar een scheutje lang …
Jeroen Meus maakt ‘brain food’ voor blokkende studenten: veggie kebab, Toscaanse soep en vislasagne
Drie recepten om studenten in ‘de blok’ te verwennen: maak een geweldige kebab in het weekend, en …
Wat zijn de gezondste noten en hoeveel mag je ervan eten?
Wat is een gezonde portie noten? Een handje? Een complete zak? En welke noot is het gezondst? We …
Met de ‘SO BILLIE’ scoor je zowel bij cocktailliefhebbers als fans van mocktails
Productie: BURP
Voor wie het wat avontuurlijker mag: Trouwkost van Jeroen Meus op jouw trouwdag
Vier je een huwelijk graag met een risotto met gamba’s, en sluit je af met een heerlijk dessert? …
De perfecte cocktail om op een terrasje schaamteloos mensen te kijken
Vijf recepten voor een rustige buik: darmexperts brengen kookboek uit
Het prikkelbaredarmsyndroom klinkt misschien een tikkeltje exotisch, maar naar schatting zou tien …
Jeroen Meus maakt een lokale specialiteit als ode aan zijn moeder
De Pompeschitterstaart, een klassieker recht van onder de kerktoren van Dadizele, is een ode aan …
Aperitiefje? Probeer dit eeuwenoude cocktailrecept met melk van bij ons
Jeroen Meus kookt voor vrienden: meatballs van lam, ciabatta met rund en een veggie burrito
Zo van die gerechten die perfect passen voor een avond met vrienden. Lekker eten, een drankje …
Vergeet suiker, een snufje zout maakt je koffie minder bitter
Geen zin in slappe koffie? Of koffie die net iets te bitter van smaak is? Op het internet gaat er …
Bananen zijn, met dank aan Tiktok, het populairste fruit maar hoe (on)gezond zijn ze eigenlijk?
Recente cijfers van het VLAM laten er geen twijfel over bestaan: bananen zijn hip. In 2022 at de …
Een fancy bitterzoete cocktail met hét drankje van zomer 2023
Jeroen Meus maakt vergeten groenten: risotto met kervelwortelen, pastinaakstoemp en gemarineerde rode kool
De man die de sterren moet terughalen: Jeffrey Laarberg wordt nieuwe chef-kok in Pure C
Koppel ruilt Hasseltse tapaszaak voor het echte Spanje: El Sueño zoekt overnemers
Helemaal mee met de trend van het moment: een simpele biercocktail met een gehypete pils
Jeroen Meus bereidt je voor op je sportieve prestatie met bananenbrood, noedels met kip en pastasalade met halloumi
Wij maakten de ‘coronation quiche’, Regula Ysewijn: “Dit, een quiche? Ik denk dat het Paleis chic wilde overkomen ”
Een lekker frisse muntcocktail die doet dromen van warme dagen
Ze waren de eerste soepbar van Limburg, nu sluit Zuppa de deuren: “Het is fysiek te zwaar”
Hoe lang kun je paaseieren bewaren?
Drie oosters geïnspireerde gerechten van Jeroen Meus: harira, salade met kippenlevertjes en cheesecake
Met Pasen het perfecte eitje voorschotelen dankzij de tips van sterrenchef Geert Van Hecke: “Een glibberig spiegelei, dat wil je niet”
Met deze friszure cocktail die net zoet genoeg is, scoor je bij iedereen
De paastafel van Jeroen Meus: twee keer eieren, lamsbout, vissoep en îles flottantes
Voedselhistoricus doorprikt mythes over Italiaanse keuken, en daar is niet iedereen blij mee: “Carbonara? Een Amerikaanse uitvinding”
Het perfecte aperitief voor 1 april: zo kan jij je gasten beetnemen met een cocktail in een glas ‘bier’
Meer dan de helft van de Belgen eet minstens 4 keer per week vlees
Jeroen Meus bakt aprilvissen: hondshaai, roodbaars en zeewolf
Voor als het wat meer mag zijn: proef eens een luxe paasei van Dior of Louis Vuitton
Tiktok-tip: sommelier legt uit waarom je een halfvolle wijnfles maar beter niet afsluit met de kurk
Twee sterke drankjes en een zacht-zoete vermouth: zo maak je een onweerstaanbare cocktail
Pasta primavera, lentesalade en frisse seizoensgroentjes: de lente in met Jeroen Meus
Superfruit of supervervuild? Bosbessen net toegevoegd aan Dirty Dozen