Onder de naam Radio 125 stelt Gazet van Antwerpen iedere vrijdagavond Antwerpse gevestigde muziekwaarden voor. Deze muzikale toppers worden telkens vergezeld door revelaties en aanstormend talent, klaar om de wereld te veroveren. Tussen 20u en 21u30 treden de jonge talenten op, vanaf 21u30 is het aan de hoofdact.

Pieter Embrechts - vrij 4 nov
Als er een prijs bestond voor meest productieve en veelzijdige artiest van Vlaanderen, dan had Pieter Embrechts die ongetwijfeld al tien keer gewonnen. Naast zijn carrière binnen de film-,theater- en televisiewereld heeft duizendpoot Pieter Embrechts zich ook geprofileerd als talentvolle muzikant. Als zanger en songschrijver van bands als El Tattoo Del Tigre en The New Radio Kings bracht hij vijf albums uit en toerde hij tot ver over de landsgrenzen heen.

LudoviQ
Pieter Embrechts staat de microfoon af aan LudoviQ. Na zijn succesvolle deelname aan The Voice besloot LudoviQ om zijn muziekcarrière verder uit te breiden. Zijn prachtige stem gecombineerd met het strijkwerk van een violist zorgt voor vuurwerk in het Kaffee.

Ella Ray
Ook Ella Ray komt ons vervoegen met haar mooie gezelschap. Als songschrijfster houdt ze ervan om soul, jazz en zelfs gospel te versmelten tot betoverende muziek. Samen met een gitarist brengt ze in ons Kaffee een akoestische set. Kippenvel verzekerd!


Jef Neve - vrij 11 nov
De pianist/componist Jef Neve (1977) is uitgegroeid tot een prominent figuur, niet alleen in zijn geboorteland België maar ook over groot deel van de wereld. Jef Neve treedt zowel solo als met het ‘Jef Neve Trio’ sinds 2008 op in alle belangrijke jazzfestivals over de hele wereld. Zowel als solo- artiest als met het ‘Jef Neve Trio’ maakt hij succesvolle tournees, van Denemarken tot Australië, van Canada tot Japan.

N8N
Als kind stond hij als koorknaap op het podium met Michael Jackson, nu brengt hij de beste soulmuziek naar voor op ons podium. Hij heeft al meermaals aangetoond hoe breed zijn muzikale spectrum is en brengt bovendien een performance naar voor zoals geen ander dat kan.

Toby Jacobs
Straatmuzikant Toby Jacobs en zijn piano zijn een onafscheidelijk duo. Je hebt hem misschien al zien spelen op de Meir, waar hij keer op keer zorgt voor een omvangrijk publiek en geweldige sfeer. Deze knappe verschijning laat de Antwerpse straten voor één keer achter zich, om zijn charmes te verspreiden in het Kaffee van Antwerpen.


Tom Barman - vrij 18 nov
Some people have it all. Frontman bij dEUS, regisseur, gitarist; de muzikale wereld heeft geen geheimen meer voor Tom Barman. Tussen andere activiteiten en projecten door, weet hij zijn publiek ook laaiend enthousiast te krijgen van achter de dj-booth. Met een greep uit alle genres die hij ooit tegenkwam, geeft Tom Barman het allerbeste van zichtzelf en lijkt het alsof hij nooit iets anders heeft gedaan dan het publiek te entertainen met gemixte genres en plaatjes.

Walton
Voor Tom Barman het podium betreedt, is Walton aan de beurt. ‘Twee jonge gasten die elkaar proberen te vinden in muziek’, zo omschrijven ze zichzelf. De ene zoekt de beats, de andere neemt de vocals en de toetsen van de piano voor zijn rekening.

The Insect Soldiers of the Sky
De vier jongemannen van The Insect Soldiers of the Sky zijn om ter ambitieust. Ze brengen alternatieve muziek met vernieuwende invloeden die op hun vele optredens steeds gesmaakt wordt. Het is niet verwonderlijk dat ze al twee keer tot in de finale van Humo’s Rock Really geraakten. Bovendien zijn zowel Walton als The Insect Soldiers of the Sky geselecteerd voor de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Geniet ervan!


Coely - vrij 25 nov
Deze 22 jarige Antwerpse met Congolese roots is terug van weggeweest. Met haar funky hiphop beats en gevatte teksten weet ze zich heel goed recht te houden in de rappende mannenwereld. Haar opmerkelijke verschijning is al ver buiten de Antwerpse grenzen opgemerkt, zo speelde ze onder meer al voor Snoop dogg en Kayne West.

Young B
Young B is een rapper met een groot hart. Horna Masanka begon als 10-jarige artiest bij een Urban groep en is nu 15 jaar later bezig aan een succesvolle weg naar de top van de hip hop. Bovendien spoort hij Antwerpse jongeren aan om via muziek hun emoties en bezigheden te delen met de buitenwereld.

DVTCH NORRIS
DVTCH NORRIS verovert vanuit Ekeren stilaan het land. Na zijn hits samen met Coely, zijn ook zijn eigen nummers ‘Standing in the rain’ en ‘Seeking Closure’ de hitlijsten niet meer vreemd. Hij heeft de ambitie om de Belgische muziekscène bij elkaar te brengen. ‘Ik vind het belangrijk dat muzikanten uit verschillende stijlen en genres elkaar vinden’, zegt hij. Zelf doet hij dit door zich zeker niet blind te staren op hip hop alleen.


NoMoBS - vrij 2 dec
Grootgebracht in de multiculturele buurt van het Kiel, brengt NoMoBS muziek over het leven zoals zij het hebben ervaren tijdens het opgroeien. Rappen doen ze in diverse talen en in nog meer stijlen, vervelen doet hun muziek dus nooit. De mannen van NoMoBS zeggen wat op hun lever ligt en geven een positieve boodschap mee in hun songs. No More Bullshit! De heren van NoMoBS krijgen gezelschap van Axl Peleman als special guest.

Soufiane Eddyani
Over Soufiane Eddyani is de laatste weken al een hoop inkt gevloeid. Deze zeventienjarige knul maant leeftijdsgenoten aan om niet op het verkeerde pad te belanden. In zijn doordachte rapnummers vertelt hij over zijn eigen stommiteiten en probeert hij anderen hiervoor te behoeden. Of hij hierin slaagt? Zijn miljoenen views op YouTube doen ons vermoeden van wel!

Bird
Ook Bird vervoegt de Nederlandstalige rap-avond. Deze jongeman heeft de Vlaamse Rap Award ‘Beste Nieuwkomer’ al op zijn naam staan. Momenteel is hij volop bezig aan nieuw werk. Iets om naar uit te kijken!