E-STRIP SCHADUW VAN J.ROM GRATIS
BIJ DE VERNIEUWDE DIGITALE KRANT


Op maandag 16 maart ontdek je de vernieuwde digitale krant van Gazet van Antwerpen op uw tablet of pc. We hebben gezorgd voor een betere leeservaring, met directe links in artikels naar webpagina's en extra beschikbaar beeldmateriaal of video's. Een vereenvoudigd menu zorgt voor een duidelijk overzicht in de navigatie, met onder andere ook snelle links naar het weer, sportuitslagen en het meest recente nieuws. Bovendien hebben we gezorgd voor een frisse, vernieuwde lay-out!

En wat nog meer?
Vandaag lees je, bovenop de vernieuwde digitale krant, ook de eerste (e-)strip in de J.ROM reeks, SCHADUW, digitaal volledig gratis. Op 18 maart ligt de tweede strip in winkel, bij ons ben je weer helemaal mee met de start van het heldenepos waarin 'Jerommeke' uit 'Suske en Wiske' 'J.ROM' wordt.
HOE LEES IK DIGITAAL?


Opgelet!
Digitale abonnees hebben bij de aanvraag van hun abonnement een account aangemaakt om in te loggen in de app van de digitale krant. Als zesdaagse postabonnee heb je ook volledige toegang tot de digitale krant (uiteraard steeds met behoud van je papieren krant).

• Heb je nog geen account om in te loggen? Dan kunt je deze hier instellen. Je hebt je klantennummer nodig om een account aan te maken.

• Je hebt wel een account, maar bent je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

HOE LEES IK DE E-STRIP?

Als je de digitale krant van maandag 16 maart 2015 hebt gedownload, dan zal je bovenaan merken in de app dat er een bijlage bij de krant zit. Als je hierop klikt, dan kan je de bijlage downloaden en onmiddellijk beginnen lezen. De e-strip hangt vast aan de digitale krant van maandag 16 maart 2015. Je kan de e-strip tot 30 dagen bijhouden in het archief van de app. Dit kan je instellen bij 'Instellingen', en vervolgens 'Archief' in het menu van de app.VEELGESTELDE VRAGEN OVER LEZEN OP IPAD OF ANDROID TABLET.


LEES "SCHADUW" UIT DE J.ROM REEKS VOLLEDIG GRATIS