E-BOOK 'DE 50 BEST BEWAARDE GEHEIMEN VAN DE ANTWERPSE WIJKEN' GRATIS BIJ DE DIGITALE KRANT


De kathedraal kennen we allemaal. En het MAS ook. De Antwerpse toprestaurants worden alom geprezen en café Den Engel op de Grote Markt is intussen wereldberoemd. Allemaal fantastische troeven van onze stad, maar Antwerpen heeft ook zijn kleine geheimen, in het centrum, maar zeker ook in de wijken errond en in de districten. Als grootste kenner van de stad presenteert Gazet van Antwerpen je met veel plezier 50 geheimen van Antwerpen.

Dit is een boekje om te lezen, te bekijken en om van te genieten. Maar het is ook een praktische gids met alle informatie die je nodig hebt om de geheimen van onze stad te ontdekken. Verwacht geen spectaculaire kunstwerken, weelderige paleizen of culinaire toppers, maar wel hoekjes en steegjes, volkscafés en onbekende restaurantjes, merkwaardige winkels, standbeelden met een verhaal, pleintjes die je niet vindt als wij je de weg niet wijzen. Geniet van een trip door het verborgen Antwerpen, en je zal ons gelijk geven: Antwerpen heeft zijn geheimen. Gazet van Antwerpen onthult ze graag voor jou.

Dit e-book graag zo snel mogelijk lezen? Bekijk hieronder hoe dat moet.


BEN JE NOG GEEN ABONNEE?

Neem vandaag nog een voordelig digitaal proefabonnement van 8,5 euro.
Klik hier voor meer info.

HOE LEES JE DIGITAAL?


Opgelet!
Digitale abonnees hebben bij de aanvraag van hun abonnement een account aangemaakt om in te loggen in de app van de digitale krant. Als zesdaagse postabonnee heb je ook volledige toegang tot de digitale krant (uiteraard steeds met behoud van je papieren krant).

• Heb je nog geen account om in te loggen? Dan kun je deze hier instellen. Je hebt je klantennummer nodig om een account aan te maken.

• Je hebt wel een account, maar bent je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

HOE ONTVANG JE HET E-BOOK? (actie loopt in digitale krant van 28/03 tem. 04/04)

• Om het e-book te kunnen downloaden is een eenvoudige registratie nodig via een webpagina. Hoe kan je registreren?

Open de digitale krant op je tablet of pc:

> Op tablet: blader de krant door tot je op een advertentiepagina komt. Klik door op deze pagina of surf naar de opgegeven URL.
> Op pc: open de bijlage 'Het Ultieme Wijkenrapport' (rechts in beeld van je pc scherm). Blader de bijlage door tot je op een advertentiepagina komt over het e-book (vooraan de bijlage). Surf naar de opgegeven URL.
> Om deze actie uit voeren heb je een verbinding nodig met internet via wifi, 3G of 4G.

Vervolledig vervolgens je registratie. Het registratieformulier blijft beschikbaar tot en met vrijdag 10 april 2015. Na deze datum is het helaas niet meer mogelijk om te registreren voor het e-book. Per e-mailadres kan er één e-book gedownload worden.

• Nadat Gazet van Antwerpen je registratie goed ontvangen heeft, ontvang je een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. In die e-mail staat de download URL van het e-book. Klik op de URL die voor jou van toepassing is.VEELGESTELDE VRAGEN OVER LEZEN OP IPAD OF ANDROID TABLET.

Vind je geen antwoord op je vraag? Onze medewerkers op de klantendienst doen er alles aan om je op weg te helpen. Bel het nummer 03 303 30 37. We zijn er voor je van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u en op zaterdag tussen 9u en 12u.