Proeven bij Pastificio Da Lory: Op bezoek in klein Italië
Onze man of vrouw proeft anoniem.
HONGER. Taartje met asperges
Een chef die zijn restaurant Signatuur noemt, lijkt zeker van zijn stuk. In de Volkstraat creëert …
Proeven bij Fortuin: transparante ontmoetingsplek
Onze man of vrouw proeft anoniem.
CULICOLUMN. Bokesobessie
De smakelijke avonturen van allesproever Marlies Beckers.
Proeven bij De Boesjerie: de heerlijke smaak van traag, oud en dik
Onze man of vrouw proeft anoniem.
Van jobstudent naar hoofdsommelier The Jane: “Zelfstudie en vooral passie en doorzettingsvermogen”
De in Rwanda geboren Borgerhoutenaar Jean-Trésor Vets (27) is sinds een jaar hoofdsommelier van …
HONGER. Bouilli van Louis
Minder malse stukken vlees opwerken tot een sappige salade behoort tot het vak van echte slagers. …
Antwerpen Proeft voorgeproefd: voor deze restaurants moet je naar culinair festival op Waagnatie komen
Het gastronomisch festival Antwerpen Proeft kent zijn grote rentree in het hemelvaartweekend eind …
CULICOLUMN. Meerdere mensen hadden een tante sherry of een nonkel porto in hun familie
De smakelijke avonturen van allesproever Marlies Beckers.
Proeven bij Stable: Hopeloos verliefd
Onze man of vrouw proeft anoniem.
HONGER. Gehakt op een spiesje
Libanese gerechten prikkelen door hun frisse kruidigheid, sappige combinaties en vrolijke …
DORST. Lage gisting, hoge goesting
Goudgeel, dorstlessend en niet te hoog in alcohol. Het ideale biertje bij barbecue en voetbal. …
Proeven bij Park West: zon in het bord
Onze mystery man of vrouw proeft anoniem. Vandaag: Park West in Berchem.
HONGER. Een Thaise omelet in een elegante setting
Klinkt het gek om in een restaurant zoals Tawan Thai een omelet uit de uitermate gevarieerde …
Kenji Kurasawa: pionier van de Japanse keuken in Antwerpen
In een stad die hij niet kende, opende hij 34 jaar geleden zijn restaurant Yamayu Santatsu. Lang …
Smaakvol Beiroet op je bord: “Ik wil de échte Libanese keuken in Antwerpen introduceren”
Met haar eerste boek laat chef-kok Ghina Bazzi (42) ons proeven van de Libanese keuken. …
Roger Van Damme frist Het Gebaar op en haalt inspiratie uit Dubai
Acht weken. Zo lang geeft Roger Van Damme zichzelf om Het Gebaar in Antwerpen volledig te …
Klein en fijn: 4 x tiny houses met ontbijt
Slapen in het groen. En ’s morgens genieten van een vers ontbijt. Dat kan in deze vier tiny …
Corona gooide roet in het eten, maar deze horecazaken gaan er nu met volle goesting tegenaan
De coronacrisis heeft de horeca zwaar getroffen, maar ondernemers toonden ook veerkracht, onder …
Restaurant Maven op het Zuid maakt desserts met vlees: eclair met gebakken spek of een burger met aardbeien
Vleesrestaurant Maven op het Zuid is gestart met desserts waarin vlees verwerkt is of desserts …