Bompa Scheut is er al lang niet meer, maar zijn paardenvlees is nog niet vergeten bij restaurant Filet d’Anvers
Liefhebbers smelten bij de gedachte aan een heerlijk stukje paardenvlees. Bij restaurant Filet d’ …
Maria-Lichtmis: in deze tearooms eet je de lekkerste pannenkoeken van ’t Stad
Op 2 februari vieren we Lichtmis, een traditie die nog altijd gepaard gaat met pannenkoeken. Deze …
Tournée Minérale: 4x Antwerpse adressen waar dat klein bier is
Een maand zonder alcohol? Volgens Tournée Minérale is het klein bier. Deze Antwerpse horecazaken …
Bijzondere broodjes en ander lekker nieuws uit Antwerpen
Culinair Antwerpen is altijd in beweging. Wij geven je elke week drie tips.
Wij proefden bij Madonna: net niet in het nieuwe Koninklijk Museum voor Schone Kunsten
Onze man of vrouw proeft anoniem.
Nieuw op den Dam: DOJO, een mysterieus Japans restaurant
Het zijn enkel de witgeschilderde letters die verraden dat achter deze grote garagepoort mogelijk …
Van apero tot afzakkertje: 4 stijlvolle bars in Antwerpen
Je bent jong (of iets minder jong) en je wil wat. Een avondje stijlvol …
Een nieuwe zaak voor Lewis en ander lekker nieuws uit Antwerpen
Culinair Antwerpen is altijd in beweging. Wij geven je elke week drie tips.
Ooit kleedden ze Dua Lipa, nu baten ze de nieuwste Antwerpse hotspot uit
Ooit kleedden ze met hun modelabel Les Hommes sterren als Dua Lipa, Karl Lagerfeld en Matthias …
Proeven bij De Kleinen Bistro: de dankbare keuken van Lawrence en Thari
Onze man of vrouw proeft anoniem.
Vis van A van voormalig tweesterrenchef Bart De Pooter geeft Antwerpen imposante viswinkel en -restaurant
‘Vis van A’ in hangar 26/27 op Het Eilandje is de nieuwste food-attack van gewezen …
Twee restaurants kregen zelfs perfecte score: deze horecazaken in het Mechelse moet je volgens onze recensenten bezoeken
Onze culinaire recensenten gingen ook in 2022 met veel plezier op pad in de ruime regio rond …
Oh oh kerstcadeau: de favoriete cadeaus van en voor foodies (1)
Culinair journalist Johan Van Baelen neemt graag de tijd om te koken, maar zal nooit de fout …
Oh oh kerstcadeau : de favoriete cadeaus van en voor foodies (2)
Onze foodie Marlies Beckers wordt dolgelukkig van culinair geïnspireerde cadeautjes onder de …
Kerstmis en Nieuwjaar buitenshuis vieren? 8 x feesten en overnachten in Antwerpen
Kerstmis en Nieuwjaar buitenshuis vieren, mét overnachting? Het kan. In deze …
SOS Sommelier: de wijntips van sommelier Tom Ieven van Hof van Cleve voor de feestdagen
Er wordt veel van u verwacht tijdens de feestdagen. Niet enkel hoort u de keukenschort om te …
Sober winkelen, hard feesten: kook mee met onze vijf topchefs voor een budgetvriendelijk feestmaal
Hoe bereid je zelf een feestmaal en hou je het toch budgetvriendelijk? Met die vraag stapten we …
Feestelijk budgetkoken met Antwerpse chefs, het aperitief: “Een drankje om de stress en drukte achter je te laten”
Voor het aperitief trekken we naar de 16de-eeuwse Vlaaikensgang. In de wirwar van smalle …
Feestelijk budgetkoken met Antwerpse chefs, het hoofdgerecht: “Hazenrug is karaktervol wild van bij ons”
“Kerstmis is een familiefeest en met het ouder worden besef je dat je dat moet koesteren. Het is …
Feestelijk budgetkoken met Antwerpse chefs, het voorgerecht: “Aardpeer is schoon en veelzijdig”
Ladychef Victor Avonds zou een restaurant in Covent Garden (Londen) gaan leiden toen covid …