Ontdek

bekijk onze videohandleiding:

Meer over de digitale producten van Gazet van Antwerpen:

's ochtends

De nieuwsapp

De mobiele nieuwsapp van Gazet van Antwerpen biedt jou het snelnieuws van de dag 24u op 24u, 7 dagen op 7. Abonnees van Gazet van Antwerpen vinden er ook een selectie van GVA+ artikels, exclusief voor hen beschikbaar gemaakt door de redactie. Altijd mee met het laatste nieuws dus, op jouw ritme.

Download nu onze nieuwsapp voor Android en iOS:

bij het ontbijt

De krantenapp

De krant is volledig gratis digitaal beschikbaar voor abonnees. De digitale krant bevat extra video's en foto's in vergelijking met de papieren krant en is elke ochtend vanaf 6u30 beschikbaar.

Download de krantenapp voor tablet:

Ga naar de webversie van de digitale krant

tijdens je middagpauze

De website

Op gva.be krijg je snel een overzicht van het meest actuele nieuws uit de wereld en Antwerpen. Je kan ook snel doorklikken naar het recente nieuws uit Stad & Rand, Kempen of Mechelen. Je vindt er ook een selectie van de cultuur- en evenementenagenda uit jouw regio en veel (weekend)tips voor gratis uitjes. De artikels, gemarkeerd met GVA+ zijn exclusief voorbehouden voor abonnees.

Ga naar de homepage van gva.be

Hoe kan je genieten van ?

Heb je nog vragen?
Dan vind je jouw antwoord wellicht in het overzicht van onze veelgestelde vragen. Indien je toch problemen ondervindt of suggesties hebt ter verbetering, dan helpt onze klantendienst je graag verder: 03 303 30 37.