Oudejaarshuwelijk voor Russell Crowe en Meg Ryan?

Een feesttent die in de tuin van Russell Crowe staat opgesteld, zorgt voor speculaties over een huwelijk met Meg Ryan. In het Australische stadje Coffs Harbour gonst het van de geruchten dat de acteurs elkaar het jawoord zullen geven tijdens een geheime plechtigheid op oudejaarsavond.
BR>De geruchtenstroom wordt gevoed door uitlatingen in Britse kranten. Ene Norm Lipson, een vriend van Crowe, heeft gezegd dat de Nieuw-Zeelandse acteur stapel is op Meg Ryan en dat zijn woning in Australië de perfecte locatie zou zijn voor een stiekeme bruiloft.
Ryan en Crowe leerden elkaar eerder dit jaar kennen tijdens de opnames van de film 'Proof of Life'. Op Nana Glen, het landgoed van Crowe in Coffs Harbour, zijn onlangs een aantal werkzaamheden verricht. Er is een grote feesttent opgetrokken en ook iets dat lijkt op een kapelletje. De vraag is nu of er een bruiloft of een 'gewone' nieuwjaarsparty op stapel staat. Crowe staat erom bekend dat hij op oudejaarsavond graag de bloemetjes buiten zet met vrienden.
Bovendien heeft de acteur zelf gezegd dat hij nog niet klaar is voor een huwelijk. Een andere hindernis richting altaar is het feit dat Meg Ryan nog niet officieel is gescheiden van Dennis Quaid. Maar naar verluidt heeft Ryan een spoedprocedure ingezet om korte metten te maken met haar huwelijk.
In het stadje strooien sommigen nu rond dat Crowe en Ryan om middernacht zullen trouwen in de plaatselijke katholieke kerk. Tom Cruise zou getuige zijn bij het zoveelste showbizz-huwelijk van het jaar. Maar op de luchthaven van Coffs Harbour heeft Cruise nog geen parkeerplaats aangevraagd voor zijn privévliegtuig. «En normaal doet zijn piloot dat wél, hij is hier al eerder geland,» dixit een medewerker. Misschien komt Cruise wel met de bus?

Nu in het nieuws