Bart mist 'De BUS'-finale

De West-Vlaamse 'BUS'-passagier en ex-Mister Belgium-kandidaat Bart heeft gisteravond de duimen moeten leggen ten nadele van zijn 'BUS'-liefje Zoë. Daarmee mist hij op een haar na de finale, die op oudejaarsavond zijn ontknoping kent. Onder de vier finalisten ook twee Limburgers: enfant terrible Koen en de gevoelige Sandra. De andere twee finalisten zijn de Nederlanders Hans en Zoë.
BR>
U kan telefonisch op één van hen stemmen van vanavond tot oudejaarsavond omstreeks 23 uur. Stemmen is bellen: 0900-00401 voor Hans, 0900-00402 voor Sandra, 0900-00403 voor Koen en 0900-00404 voor Zoë. Onder de bellers wordt zowel in Vlaanderen als Nederland een rode Ferrari (bouwjaar '88) verloot. De winnaar krijgt er nog een jaartje brandstof en verzekering bovenop.
De 'BUS'-passagiers zijn de voorbije dagen ook druk bezig geweest met het voorbereiden van een actie voor het goede doel. Die sluit een beetje aan bij de droom van ex-passagier Aminata en moet geld opleveren voor het dorp in Senegal waar haar halfzusjes wonen. Donderdag bereikt die actie een hoogtepunt in Landgraaf (bij Heerlen) waar zoveel mogelijk mensen worden verwacht. Vanaf 11 uur zijn er optredens, allerlei standjes en een soort van braderij waarop de passagiers, en ook ex-passagiers Richard, Mariska, Nancy, Audrey, Paulus en Ruth, allerlei dingen veilen. Exacte adres van de BUS-halte: Skicentrum Landgraaf, Parallelstraat 21 in Landgraaf.

Nu in het nieuws