Een gokje wagen op Madonna's huwelijk?

Donderdagavond werd Madonna's zoontje Rocco gedoopt en vrijdag trad de 42-jarige popster in het huwelijk met Guy Ritchie (32), de Britse filmregisseur. Het 'huwelijk van het jaar' gaf aanleiding tot een krachtproef tussen veiligheidsagenten en paparazzi. En uiteraard hebben ook de gokkantoren het huwelijk ontdekt...

K.M./RdC

BR>Skibo Castle bood de afgelopen dagen de aanblik van een belegerde vesting. Een aantal paparazzi werd uit de buurt van het landgoed verwijderd. Zo arresteerde de Schotse politie donderdag een man in de kathedraal waar de doopplechtigheid plaatsvond. De 51-jarige had zich 45 uur lang verschanst in het kerkorgel van de kathedraal van Dornoch en kwam tijdens de doopceremonie te voorschijn. Toen hij tijdens de dienst amok maakte, werd hij opgepakt en naar het politiebureau gevoerd.

Maar er werd ook gefeest natuurlijk. De eerste gast die zich vrijdag meldde, was Sting, die in een Schotse kilt gekleed was. Zijn vrouw Trudi Styler, die twee jaar geleden het nu getrouwde koppel aan mekaar voorstelde op een party, arriveerde afzonderlijk in een limousine, samen met de drie kinderen.

Verscheidene gasten konden wegens de mist niet landen op de luchthaven van bestemming. Zo werd de vlucht van de Italiaanse mode-ontwerpster Donatella Versace afgeleid naar Wick. Brad Pitt moest op de militaire basis van Konloss landen, 40 km van het landgoed. Tot de genodigden behoorden ook George Clooney, Robin Williams, Rupert Everett, Jon Bon Jovi, Bryan Adams en Elton John.

Het eerste huwelijk van Madonna, met Sean Penn, dateert van 1985. Bij de Engelse gokkantoren van Ladbrokes worden allerlei gekke weddenschappen afgesloten over het nieuwe huwelijk van Madonna. Bij Ladbrokes geloven ze dat de superster over vijf jaar nog altijd met Guy Ritchie in de huwelijksboot zit. Als dat niet het geval is, krijg je drie keer je inzet uitbetaald.

Nu in het nieuws