Robinsons verlaten het eiland

"Want het leven is meer dan afwassen... en

Big Brother alleen

. Bij VT4 beseffen dat ze niet op kunnen tegen het grote kanon van Kanaal 2 nu zondagavond. Daarom wordt de finale van

Expeditie Robinson

zaterdag al uitgezonden. Melvin, Karin, Sascha of Eva... wie haalt het?

Dominique Piedfort

BR>

Karin: 30% kans

Karin speelde het spelletje perfect. Ze hield zich altijd verdomd goed op de vlakte. Maar jaagde ook niemand tegen zich in het harnas omdat ze op tijd een (risicoloos) initiatief nam. Ze zou het daarom wel eens helemaal tot het einde kunnen uitzingen. Ze moet dan wel opboksen tegen onze favoriet...

Eva: 30% kans

De enige Belgische uit het gezelschap. Eva is van de dames de enige

macha

. Samen met Jan dook ze naar een flink uit de kluiten gewassen rog, die Moby Dick werd ook gevangen. Eva heeft alles in huis om te winnen. Jan Verheyen vindt haar nota bene

de babe

van het eiland. Jammer genoeg maakte ze op het eiland ook enkele vijanden. Ze viel furieus uit naar Sander toen die door zijn onhandigheid haar duikbril kwijtspeelde. Eva bleek toen niet vergevingsgezind, dat zou haar in de finale wel eens zuur kunnen opbreken. Maar omdat ze uit het Antwerpse komt, blijven we optimistisch, we geven haar daarom evenveel kansen als Karin.

Sascha: 25% kans

Sascha in de finale, dat is een klein wonder. Ze was een van de kneusjes op het eiland die overbleef omdat ze nu eenmaal zo lief was voor iedereen. Maar dat lijkt ons geen profiel om als winnaar uit deze expeditie te komen.

Melvin: 15% kans

Melvin blijft als enige echte

survivor

over op het eiland. Hij is met andere woorden een specialist als het op overleven aankomt. Helaas liet hij zich de voorbije weken niet zien als een groot diplomaat of democraat. Volgens ons bleef hij over omdat de vrouwen hem nu eenmaal nodig hadden en volgt een afrekening tijdens de finale.

Expeditie Robinson, zaterdag, VT4, 20.55u

Nu in het nieuws