Paul Johannes volgt Heinzmann op bij VLM-Airlines

Print
De Nederlander Paul E. Johannes (36) volgt vanaf 1 februari Christian Heinzmann op aan het hoofd van VLM-Airlines. Johannes is momenteel werkzaam bij KLM als regional manager België en Luxemburg.
BR>Christian Heinzmann is aan zijn laatste weken bezig bij VLM Airlines. De topman van het Antwerpse luchtvaartbedrijf wordt vanaf 1 januari president en directeur-generaal van Luxair.
Na een internationale opleiding in Amerika en Nederland (MBA International Management) bekleedde Paul E. Johannes de afgelopen 12 jaar diverse leidinggevende functies bij KLM, de Nederlandse luchtvaartmaatschappij. In de loop van zijn carrière was hij in verscheidene Europese landen gestationneerd. Sinds 1998 is hij woonachtig en werkzaam in Brussel als regional manager voor KLM België en Luxemburg.
VLM Airlines heeft als thuisbasis Deurne en is gespecialiseerd in snelle en klokvaste verbindingen tussen Europese zakencentra. De vloot bestaat uit acht Fokker-50's. Vorig jaar vervoerde de maatschappij 306.000 passagiers. Het totaal aantal voor dit jaar wordt op 355.000 geraamd.
"Met de aanstelling van een ervaren luchtvaartexpert vertrouwt de raad van bestuur erop de positie van de onderneming in deze nichemarkt verder te ontwikkelen en garant te stellen voor de toekomst", aldus VLM in een mededeling.

MEEST RECENT