6 januari

Print

Horoscoop zaterdag 6 januari

Ram (21-3 t/m19-4)
U worstelt met een dilemma. De vraag waar het in feite om gaat is hoeveel onafhankelijkheid u bereid bent in te leveren. De wens om op het werk alles op alles te zetten leidt misschien tot een gewetensconflict: dit heeft immers als consequentie dat u minder tijd aan uw gezin kan besteden.

Stier (20-4 t/m 20-5)
Vandaag kan een heftige woordenwisseling plaatsvinden tussen u en uw partner. Jaloezie is misschien de oorzaak van deze ruzie. Op het werk zijn de relaties met collega's de komende periode misschien een beetje stroef. Wat de financiën betreft, raden wij u aan om voorzichtig te blijven. Bedrog behoort tot de mogelijkheden.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)
U moet geen valse hoop koesteren over iemand tot wie u zich bijzonder aangetrokken voelt. Dit is misschien slechts van tijdelijke aard. Probeer objectiever te zijn, en laat minder ruimte voor emoties en sentimenten. De hindernis waar u op het werk mee te maken krijgt, heeft u daar misschien zelf gelegd.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)
Er ontwikkelt zich waarschijnlijk een gespannen sfeer tussen u en uw partner. Probeer niet te kritisch te zijn. Als u getrouwd bent, verrast uw partner u mogelijk met een aardig cadeautje. Op het werk is een aanpassing nodig om conflicten met een collega te vermijden. Uw financiële plaatje ziet er stabiel uit. Gelukkig voelt u zich vandaag weer een stuk beter.

Leeuw (23-7 t/m 22-8)
U en een goede vriend(in) hebben meer gemeenschappelijk dan jullie dachten. Als u een vaste relatie hebt, zijn tact en geduld vandaag belangrijke eigenschappen. Op het werk zult u bepaalde plannen waarschijnlijk moeten wijzigen. Daar staat tegenover dat er allerlei nieuwe uitdagingen ontstaan. Veel aandacht gaat vandaag uit naar eigendomskwesties.

Maagd (23-8 t/m 22-9)
Noch uw partner, noch uw vrienden zijn vandaag gemakkelijk tevreden te stellen. Zoek naar dingen die u alleen kunt doen. De Maagden die betrokken zijn bij een teleurstellende financiële situatie, besluiten vanavond om hun verliezen beperkt te houden.

Weegschaal (23-9 t/m 23-10)
U en uw partner zijn het misschien niet eens over huishoudelijke kwesties of familiezaken. Een verstandig gebruik van het geld dat u ter beschikking staat, stelt u in staat om bijna alles te krijgen wat u wenst. De planeten geven u creatieve inspiratie.

Schorpioen (24-10 t/m 22-11)
Geniet van de rust en de vrede van de ochtenduren. Vanavond zal het leven waarschijnlijk een stuk hectischer zijn. Een bijeenkomst van de familie is waarschijnlijk de perfecte gelegenheid om goed nieuws bekend te maken. Kwesties die betrekking hebben op uw loopbaan vragen veel tijd en energie, maar u bent vastbesloten om door te zetten.

Boogschutter (23-11 t/m 21-12)
In de liefde gaat het vanaf vandaag weer de goede kant op. U krijgt misschien een uitnodiging die u in staat stelt om zaken en plezier te combineren. Thuis ontstaan misschien een aantal meningsverschillen. Probeer er kalm onder te blijven. Op het werk dient u bereid te zijn om verantwoordelijkheden te accepteren die samengaan met meer prestige.

Steenbok (22-12 t/m 19-1)
Overwegingen van praktische aard en verplichtingen tegenover uw gezin komen in botsing met uw wens om de dag door te brengen met vrienden of uw geliefde. Als u uw tijd goed indeelt, bent u zowel in staat om anderen te helpen en om uzelf te amuseren. Tijdens een confrontatie met een vriend(in) kunnen vanmorgen de emoties hoog oplopen. Probeer rustig te blijven.

Waterman (20-1 t/m 18-2)
Een probleem met uw geliefde zet misschien een domper op de ochtend. Later op de dag praat u hier met iemand over. Thuis wordt er langs elkaar heen gecommuniceerd. Dat kan leiden tot spanningen en stress. Op het werk is het mogelijk uw doelen te verwezenlijken; degenen aan de top zijn bereid u te helpen.

Vissen (19-2 t/m 20-3)
U zou graag zien dat uw goede humeur de hele dag duurt; dit is echter een dag waarop gemakkelijk meningsverschillen ontstaan, en waarop men zich snel tekort gedaan voelt. Op het werk bent u bijzonder efficiënt. Op financieel gebied krijgt u vandaag misschien goed nieuws.
Nu in het nieuws