Online

Meestal figureren in dit rubriekje printers, scanners, laptops, muizen of andere computerhardware. Deze keer echter gooien we het over een totaal andere boeg. We waren deze week namelijk heel erg gecharmeerd door... een kaartspel. Maar

Online

is dan ook geen gewoon kaartspel. Het spel gaat over internet en alles wat daarmee samenhangt. Een leuke manier dus om de computerverslaafde kids even achter het scherm vandaan te halen en ze toch het idee te geven dat ze nog met computers bezig zijn.

Online

bestaat uit 112 kaarten die uit vier groepen bestaan: verbindings-, belemmerings-, categorie- en powerkaarten. Dankzij de verbindingskaarten kan je categoriekaarten afleggen en wie het eerst de juiste categoriekaarten

downloadt

, wint. Je tegenstanders kunnen dat uiteraard verhinderen met belemmeringskaarten die je geheugen doen crashen, je passeerwoord wissen of een virus loslaten. De powerkaarten zijn dan weer te vergelijken met jokers: hiermee kan je speciale dingen doen.

Online

is bedoeld voor twee tot zes spelers vanaf zes jaar en ligt in de rekken van speelgoedwinkels en warenhuizen voor 445 frank.

BR>