Is Robbie Williams de nieuwe 007?

De naam van popster Robbie Williams circuleert als mogelijke nieuwe James Bond-vertolker. De huidige 007, de Ierse acteur Pierce Brosnan, zou er na de volgende film die in 2002 wordt opgenoman, mee willen kappen.
BR>Williams kroop al eens achter het stuur van de zilverkleurige Aston Martin van 007 in de videoclip van zijn nummer 'Millennium'. De zanger heeft er trouwens nooit een geheim van gemaakt dat hij een filmcarrière ambieert.
Dat Robbie de dertig nog niet is gepasseerd en daarom misschien nog niet rijp genoeg is voor de rol van superspion Bond, lijkt geen bezwaar te zijn. Een woordvoerder van filmmaatschappij MGM zou hebben toegegeven dat Williams in aanmerking komt als 007-kandidaat. «Het is nog vroeg, maar er zijn goede vooruitzichten, en niet alleen voor de titelsong», aldus de spreekbuis.
Naar verluidt is Williams bereid om acteerlessen te volgen en zijn muziekcarrière een jaartje te bevriezen als hij inderdaad gevraagd wordt voor de rol van James Bond. De dubbele nul uithangen kan hij al.

.

Nu in het nieuws