Paula Jones in Penthouse

Paula Jones, zoals geweten niet de beste maatjes met Bill Clinton, valt in volle glorie te bewonderen in Penthouse. Nochtans had de Amerikaanse eerder beweerd nooit voor een naaktblad te willen poseren.
BR>Maar als alleenstaande moeder met twee schoolgaande zonen zag ze zich om financiële redenen verplicht om in te gaan op een aanbod van Penthouse. Dat heeft La Jones dinsdagavond op televisie verklaard over de fotoreportage die die dag in het blad te zien was. Ze zei niet hoeveel ze ervoor had gekregen.
"Ik ben een volwassen vrouw en heb er zelf voor gekozen. Ik vond het het beste wat ik voor mijzelf en voor mijn kinderen kon doen. Natuurlijk speelde het geld een rol", zei de vrouw die met haar beschuldigingen over seksuele avances van Bill Clinton de aanzet gaf tot de impeachment-zaak tegen de president.
Jones liet ook nog vallen dat "iedereen het recht heeft van gedachten te veranderen", en dat de opnamesessies "een avontuur" waren, iets wat maar eens in haar leven zou voorkomen.
In november 1998 aanvaardde Jones van Clinton een schikking van 870.000 dollar, waarvan ze naar verluidt na aftrek van onder meer advocatenkosten 201.000 dollar overhield. Enkele maanden later toog ze naar New York voor plastische chirurgie aan haar neus. Vorig jaar liep haar achtjarige huwelijk op de klippen.

Nu in het nieuws