Vlaams Blok wil maar één moskee in Antwerpen

Print
"Het heroveren van buurten die ingepalmd zijn door islamieten, de afbouw van het aantal moskees in Antwerpen-Centrum tot één, geen nieuwe vreemdelingen meer in Antwerpen Stad en zeker geen allochtonen meer in sociale woningen," het zijn maar enkele punten uit het beleidsplan van het Vlaams Blok voor Antwerpen Stad. Lijsttrekker volksvertegenwoordiger Hilde De Lobel heeft het globale plan van veertig maatregelen donderdag voorgesteld.
BR>"Het illegalenprobleem, drugsverkoop en -verslaving, prostitutie, jeugdbende, agressieve bedelarij, de maffia en de verkeersonveiligheid, dat zijn de belangrijkste problemen waarmee Antwerpen-Centrum op dit moment heeft af te rekenen", aldus De Lobel.
Het alternatief van het Vlaams Blok voorziet onder meer in de decentralisatie van het district naar vier deeldistricten (centum, Noord, Zuid en Linkeroever). Veiligheid is voor het Blok een van de belangrijke prioriteiten, onmiddellijk gekoppeld aan het vreemdelingenprobleem.
Daarom eist het Vlaams Blok een snelle immigratiestop, treedt de partij hard op tegen asielzoekers (zeker tegen vreemdelingen die door andere gemeenten naar Antwerpen worden doorgestuurd), wil het Blok de stopzetting van subsidies voor multiculturele activiteiten, bepleit het de strijd tegen het zwartwerk om de nieuwe go lf van Oost-Europeanen in te dijken en wil het de onmiddellijke stopzetting van het project ethisch bankieren, maar ook van alle andere 'louche handeltjes, telefoonwinkels, nachtwinkeltjes en dies meer'.
Daarnaast pleit het Blok onder meer voor meer parkeerplaatsen in de binnenstand, een stevige strijd tegen verkrotting, meer bomen waar mogelijk, meer seniorensport, een beter verenigingsleven, aanpak van de echte armoede en een totaal ander jeugdbeleid. "Want de troetelkinderen van het Agalev-jeugdbeleid zijn een eng clubje linkse en multiculturele betweters die met te grote delen van de subsidiepot gaan lopen", vat Hilde de Lobel het probleem samen.
Nu in het nieuws