Gemeentebelangen nieuwe sociaal-groene beweging in Borsbeek

Print
Gemeentebelangen, kortweg Gembel stapt als nieuwe Borsbeekse formatie naar de gemeenteraadsverkiezingen. Drie gewezen SP-gemeenteraadsleden: Paul Ooms, Wilfried Schoepen en Albert De Ceuster dingen op de lijst mee naar de gunst van de kiezer.
BR>Gemeentebelangen noemt zich een sociaal-groene beweging. "Voor ons is het geen schande om als er goed wordt bestuurd, dit ook te appreciëren", zegt voorzitter Wilfried Schoepen. "Wij vinden onze kracht in de ongebondenheid aan nationale structuren en zijn daardoor het ideale instrument om mee te werken aan een goed en stabiel bestuur", aldus Schoepen. Gemeentebelangen verzet zich tegen de uitbreiding van de Antwerpse luchthaven en klaagt onder meer ook de lawaaihinder van de kleine pleziervliegtuigjes aan.
Gembel pleit voor aanleun- en steunpuntwoningen voor bejaarden. Deze steunpuntwoningen zijn vooral bedoeld voor mensen die voldoende hebben aan thuiszorg. Aanleunwoningen zijn bedoeld voor mensen waarvan verwacht wordt dat ze de zorg van een nabijgelegen verzorgingstehuis nodig zullen hebben. De kandidaten: 1. Paul Ooms, 2. Wilfried Schoepen, 3. Vicky De Pooter, 4. Martine De Marelle, 5. Nico Laureys, 6. Greta Olyslaegers, 7. Björn De Winter, 8. Julienne Welters, 9. Richard Vernelen, 10. Ingrid Van Acker, 11. Frank Tersago, 12. Elke Froyen, 13. Mike Ooms, 14. Reinilde Van Looy, 15. Peter Beazley, 16. Olga Leirs, 17. Peter Schoepen, 18. Gerda Goossens, 19. Aloïs Ooms, 20. Ine Oomen, 21. Albert De Ceuster.
Nu in het nieuws