Smullen van muzikale boterhammen

Print
Vanaf 28 augustus heeft in het centrum van Brussel de 11de editie van Boterhammen in de Stad plaats. Nederlandstalige muzikanten laten er een week lang van zich horen op het Spanjeplein, vlakbij het Centraal Station. De organisatie is in handen van de Ancienne Belgique.
BR>El Tattoo Del Tigre zorgt voor de feestelijke fanfare-opener op 28 augustus. De frisse folk van Fluxus en Olla Vogala is op 29 augustus aan de beurt. Muziekmakerij Think of One, aangevuld met een groepje vrienden, gaat onder de noemer Naft mobiel, akoestisch en Antwerps op 30 augustus. Gorki is dan ook van de partij.
Op 31 augustus zitten Kris De Bruyne, Wigbert en en Patrick Riguelle in Zakformaat XL en geven Rick De Leeuw, Eva De Roovere, Hans De Booij en Michel Bisceglia eigenzinnige interpretaties van het repertoire van Wim De Craene.
De koperblazers van Jaune Toujours en de muzieknomaden Roland en Wannes Van de Velde doen hun ding op 1 september. 's Avonds, vanaf 20u, brengt Michel Bisceglia jazzy filmthema's en zorgt Geert Houtekiet voor een mix van kleinkunst en cabaret. Frank Boeijen dient de laatste boterhammen op.
Boterhammen in de stad, van 28 augustus tot 1 september op het Spanjeplein in Brussel. Alle concerten om 12u. Op 1 september ook vanaf 20u. Info: 02.548.24.24 en www.abconcerts.be
MEEST RECENT