Vedior Interim zoekt vijftig medewerkers voor Contact Center Mechelen

Print
Vedior interim lanceert begin oktober haar eerste zogeheten Contact Center in de Mechelen Campus op het industrieterrein Noord. Dit centrum, waar vijftig mensen aan de slag kunnen, coördineert de nieuwe interactieve website en organiseert kinderopvang.
BR>Het Contact Center neemt in september zijn intrek in de nieuwe kantorencomplexen Mechelen Campus die Verelst bouwt op het industrieterrein Mechelen Noord. "Een ideale locatie voor ons eerste Contact Center dat voor het hele land zal werken", weet Krista Michiels van Vedior.
"Het gaat om het eerste centrum van die aard in de uitzendsector. Bedoeling is om in Mechelen een aantal bestaande activiteiten te centraliseren en de uitbouw van nieuwe media en een call center op gang te brengen."
"Vanaf september starten we met een interactieve website waar kandidaten alle werkaanbiedingen kunnen raadplegen. Is er een vacature die hen interesseert, dan maken ze een verbinding met het call-center en volgt een afspraak. Onze medewerkers in het Contact Center handelen de administratie verder af. De kandidaat moet dan nog enkel langskomen om het contract te tekenen. Ook andere multimedia-toepassingen zijn in de toekomst mogelijk", aldus Krista Michiels.
Voor uitzendkrachten met kinderen heeft Vedior een speciale service op poten gezet. "Met onze klanten-werkgevers is afgesproken dat wij in een aantal gevallen voor kinderopvang instaan. Uitzendkrachten met een ziek kind, kunnen ons contacteren. Wij zorgen er dan voor dat een oppas thuis bij het kind blijft, tot de man of vrouw terugkeert van het werk. De coördinatie van die dienst gebeurt in de toekomst ook vanuit Mechelen."
Voor de uitbouw van dit Contact Center speurt Vedior intussen naar vijftig nieuwe werknemers. "We zoeken mensen die vlot kunnen communiceren en met interesse voor nieuwe media. Ook deeltijdse jobs behoren tot de mogelijkheden."

.

Nu in het nieuws