Ann van Milk Inc. gaat uit de kleren

Ze werd aanvankelijk gevraagd om de lay-out voor haar rekening te nemen, maar maakte met haar natuurlijke schoonheid zoveel indruk op pornoproducent Dennis Black Magic dat hij haar vroeg om zelf te poseren voor diens nieuwe naaktkalender. Ann Vervoort (23), nog eventjes zangeres van Milk Inc. en de eeuwige vriendin van Patrick Claesen, gaat uit de kleren. Dennis Black Magic heeft met het lanceren van zijn kalenders een gat in de markt gevonden. Ex-Miss België Tanja Dexters en ex-Mister België Maurizio Milazzo kreeg ie vorig jaar overtuigd om zich van hun mooiste kant te tonen. Nu was het de beurt aan iemand uit de muziekwereld. "Dennis vroeg me enkele maanden geleden of ik de lay-out wilde verzorgen van de kalender", zegt Ann. "Niet vreemd, ik ben graficus. Twee dagen later kreeg ik opnieuw telefoon. Of ik zélf niet uit de kleren wilde gaan. Eerlijk gezegd was dat even slikken. Patrick en ik keken elkaar aan. Als het van ons afhing, kreeg Dennis meteen een ja, temeer omdat er een aantrekkelijk prijskaartje aan vast hing. Maar ik wilde het nog eerst met mijn mama bespreken. Tot mijn grote verbazing zei ze: 'meiske, als je vindt dat je dit moet doen, dan moet je dat doen'."

Annemie Ramaekers

BR>

Ibiza

In september zetten Ann en Patrick Claesen een einde aan hun muzikale carrières in België en verhuizen ze naar Ibiza. Een tropisch eiland waar ze naar eigen zeggen

zonder schroom

in hun nakie rondlopen. "Ik ben een blootloper", spuwt Ann uit, "zowel thuis als op Ibiza waar we geregeld naar naaktstranden gaan. Ik heb daar geen problemen mee. En ja, mocht Playboy mij ooit vragen voor een fotoreportage dan zou ik dat aanbod óók niet afslaan." "Het ijs was trouwens gebroken nog voor de eerste polaroid was gemaakt", zegt ze opgelucht. "Ik moest een rubberen pakje aantrekken, hetgeen niet van een leien dakje liep. Ik viel op mijn

poep

en dat resulteerde in een ellenlange durende lachbui. We waren vertrokken. In de late namiddag stond ik mijn boterhammen in mijn blootje op te eten. Van enige gêne was geen sprake meer."

De naaktkalender met Ann (4.000 exemplaren) is er vanaf 9 september, maar je kan best nu al bestellen op 0800.57057, want op is op. Prijs: 1.495 frank.

Nu in het nieuws