Bettina Geysen adjunct-netmanager Canvas/Ketnet

Print
Bettina Geysen wordt vanaf 1 augustus adjunct-netmanager van Canvas/Ketnet. Bettina Geysen (Boechout, 1969) groeide als dochter van radio- en televisieproducer Jan Geysen op met de media. Ze was pas 14 toen ze al reportages maakte voor het jongerenmagazine Imago van Radio 1 en studeerde later Toegepaste Communicatie. In die tijd deed ze ook enkele jaren ervaring op bij het marktonderzoeksbureau Censydiam. In 1988 kwam ze vast in dienst bij Radio Vlaanderen Internationaal en twee jaar later ruilde ze RVI in voor de redactie van Radio 2 - Omroep Antwerpen.
BR>Van 1997 tot 1998 werkte Bettina Geysen voor de dienst Strategie van de VRT Televisie. In die periode leerde zij televisieprogramma's en programmavoorstellen grondig analyseren en evalueren. Later stapte zij over naar de praktijk, eerst als omroepster en later ook als interviewer en reporter voor Familiezaken.
In juni van vorig jaar werd Bettina Geysen programma-adviseur bij Canvas/Ketnet en vanaf 1 augustus a.s. zal zij Leo De Bock als adjunct-netmanager assisteren bij het dagelijkse beleid van de twee netten, een functie waarvoor zij met haar uitgebreide theoretische en praktische kennis van het televisiebedrijf uitstekend geplaatst is, aldus de VRT.
Nu in het nieuws