Cybertelex

Iron Lady Margaret Thatcher heeft haar beroemde zwarte Ferragamo-handtas geveild voor een goed doel. De tas is verantwoordelijk voor het Engelse werkwoord to handbag, wat "iemand er verbaal flink van langs geven" betekent. Wat het ding heeft opgebracht, vind je op http://www.handbag.com. De opbrengst gaat naar een goed doel.
BR>Intel heeft aangekondigd dat de nieuwste processor toch niet Willamette zal heten, maar gewoon Pentium 4. In de onderzoeksfase geeft Intel haar chips steevast de naam van één van de talloze rivieren in de staat Oregon, maar later behouden ze die naam maar zelden. Pentium 4 is natuurlijk véél origineler.
Vrouwen die niet weten waarnaar te surfen, lopen best eens langs bij Vrouwen van Vandaag (http://www.vrouwvandaag.com), een online-alternatief voor de tientallen vrouwenbladen. Tot de obligate horoscoop toe...
Ben je de gewone Windows-spelletjes beu? Download dan een keer de bikini-versie. Dit stukje software biedt je solitairespel en nog negen andere games spelen, waaronder Golf en Freecell, mét jongedames in bikini's. Waar wacht je nog op? Downloaden kan op http://www.zdnet.nl/downl_inter.cfm?id=2680
Sommige Hollywoodsterren moeten zo nodig een cd opnemen. Het resultaat is niet altijd om over naar huis te schrijven. Of is dat zelfs te vriendelijk? Beoordeel het zelf in de Hall of Shame (http://www.fadetoblack.com/hallofshame).
Jim Hejl verzamelt foto's van zichzelf met grote dingen. Zijn regels: groter dan normaal en met hem op de foto. Geen idee waarover we het hebben? Bekijk 's mans verzameling zelf op zijn site, de Home of Big Things (http://www.voicenet.com/~hejls/Jim_Main.htm).
Nu in het nieuws