Rudi Carrell-show gaat op internet

Rudi Carrell mag dan 65 zijn geworden, zijn fantasie staat allesbehalve stil. Op Duitsland 1 heeft hij sinds kort een internetshow. In 'Rudi's Suchmachine' ontvangt hij op dinsdagavond met 'spitsbübischem Charme' bekende Duitsers die een eigen website hebben. Liefst eentje waarop ook iets te lachen valt. Zelf is de oud-Alkmaarder ook volop met grappen aanwezig. Carrell put daarvoor uit zijn rijke voorraad oude opnamen. 'Allemaal evergreens', zo meldt de website.

GPD

BR>Wie iets wil proeven van het aanbod kan daarvoor terecht op de internetsite www.rudissuchmaschine.de. Daarop niet alleen een overzicht van wie hij deze weken ontvangt, maar ook een greep uit die filmpjes, die 'evergreens', uit oude programma's die hij daar laat zien. Veel buiten Duitsand bekende Duitsers ontvangt hij niet. Behalve dan de vroegere doelman van de Duitse Fussballmannschaft Sepp Maier met de website van FC Bayern. De website van het programma biedt per uitzending een groot aantal verbindingen met andere sites.

Zo is via de pagina over de uitzending met Maier de site van Oliver Kahn te bezoeken, de doelman van het Duitse elftal. Woensdagocht, na het debacle op het EK-voetbal reageerde hij daar al meteen: 'Ik schaam me'. En via Maier is een bezoek aan de Reeperbahn vervolgens een peulenschil.

Rudi's Suchmachine, uitzending: elke dinsdag, Duitsland 1, 21.05 uur

Nu in het nieuws