Burgemeester Van Den Heuvel trekt CVP-lijst Puurs

Nu nog vier maanden ons scheiden van de gemeenteraadsverkiezingen, werd het tijd voor de Puurse CVP om haar lijst voor te stellen. Niet helemaal onverwacht bevestigt de partij het vertrouwen in huidig burgemeester Koen Van Den Heuvel. Hij trekt de lijst.

Yves Stevens

BR>Met de plaats van lijsttrekker beloont de Puurse CVP Koen Van Den Heuvel voor zijn werk van de afgelopen drie jaar. De tweede plaats is voor de 37- jarige nieuwkomer Hilde Willaert-Van Der Poorten. CVP-voorzitter Erwin Brijs staat op de derde plaats voor de komende verkiezingen.

Grote afwezige op de lijst is Annemie Turtelboom. Zij was bij de federale verkiezingen van 13 juni 1999 nog bijna goed voor een zitje in de senaat. Ze gaat wel de campagene van haar partij leiden. De lijst oogt opvallend jonger. Zes kandidaten zijn jonger dan 35. Voorts zijn er zeven kandidaten met een leeftijd tussen de 35 en de 40 jaar.

De jongste kandidaat, Kristof Goubin (24), bekleedt de vierde plaats. De lijst telt veertien nieuwe kandidaten en negen vrouwen. Frans Massaer, de voorzitter van het Puurse OCMW staat op de 25 de plaats. Puursenaar Harry Beuckelaers trekt de lijst voor de provincieraad. Hij is ondertussen al zeventien jaar actief in de provincieraad.

Nu in het nieuws