Cybertelex

* Napster, de grote vijand van de platenmaatschappijen, bijt van zich af. Het bedrijf heeft namelijk David Boies ingehuurd als advocaat. Boies gaf eerder al Microsoft partij in de grote antitrustzaak.

BR>* Een onderzoek in opdracht van The Digital Media Association leverde verrassende resultaten op. In tegenstelling tot wat platenfirma's beweren blijkt MP3 wél bevorderlijk voor de cd-verkoop. 66 procent van de ondervraagden was na het downloaden van muziekbestanden nog steeds bereid om de cd in de winkel aan te kopen.

* Ex-wereldkampioen Formule 1

Jacques Villeneuve

gaat gamesproducent Ubi Soft een handje toesteken bij het maken van een futuristische racegame. Villeneuve zal de programmeurs adviseren en zal in het spel te zien zijn als hoofd van een speciale raceschool. Of Jos Verstappen gevraagd werd voor de crashes is niet bekend gemaakt...

* Geen zin meer om Solitaire te spelen tijdens de werkpauzes? Neem dan eens een kijkje op

http://www.sodaplay.com

, een site waar je tweedimensionale figuurtjes kan maken. Wat is daar nou aan, zeg je? Probeer het maar eens. Wedden dat je meteen verkocht bent?

*

Myst

, met zes miljoen exemplaren één van de populairste games van de laatste jaren, krijgt een opvolger. Die komt er in 2001 en zal - hoe origineel -

realMyst

gaan heten. Bedoeling is om de opvolger een levensecht 3D kleedje te geven.

* Iedereen weet dat er op de beurs geld te rapen valt. Maar hoe gaat dat beleggen in zijn werk? Dat leer je op

Belegjeboterham

, een gratis online-beleggingscursus voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Surfen naar