Arno en Björn Again maken podium Crammerock onveilig

StekeneDe tiende editie van Crammerock wordt er eentje om naar uit te kijken. Op de affiche schitteren indrukwekkende namen als Arno, Gruppo Sportivo en Björn Again.

Geert Van Puyvelde

BR>Crammerock viert dit jaar zijn tiende uitgave en dat mag geweten worden. De voorbije zes maanden stonden volledig in het teken van een terugblik op die tien woelige jaren. Apotheose van het feestjaar is uiteraard het Crammerock-festival op 1 en 2 september.

De organisatoren zijn er in geslaagd een hele reeks ronkende namen op de affiche te zetten. "Wij zijn bijzonder gelukkig dat we Arno en Björn Again te pakken hebben gekregen ", vertelt programmator en pr-man Geert Robberecht.

"Arno proberen we al meer dan zes jaar naar Stekene te halen. Nu is het ons eindelijk gelukt. Hoe dat komt? Waarschijnlijk nemen de boekingskantoren ons steeds meer au serieux. Björn Again hebben we kunnen strikken dankzij het internet. Met dat medium kan je onmiddellijk zien welke groepen of solo-artiesten nog vrij zijn. Björn Again had die zaterdag in september nog niks te doen en bijgevolg..."

Crammerock valt dit jaar op twee dagen. Op vrijdag 1 september staat een leuke jaren-tachtigfuif geprogrammeerd. Op zaterdag 2 september spelen om 14u enkele beginnende groepjes. Wie zich geroepen voelt, kan zich nog altijd kandidaat stellen voor deze Rock O'Rama.

Festivalbier

Om 19u volgt de hoofdbrok van Crammerock: achtereenvolgens bestijgen The Kids, Das Pop, Arno, Gruppo Sportivo en Björn Again het podium. Bij wijze van promotiestunt komt het Crammerock-team voor het eerst met een echt festivalbiertje:

Het Crammerocksken

. Je kan het vanaf nu in enkele Stekense café's bestellen en het zal ook tijdens het festival zelf vlot door de kelen gaan.

Voor de party op vrijdag betaal je 250 frank aan de kassa. Een kaartje voor Crammerock op zaterdag kost 650 frank aan de kassa, in voorverkoop 550 frank. Tickets kan je vooraf verkrijgen bij de meeste Stekense middenstanders en bij alle Vlaamse Axa-kantoren.

Nu in het nieuws