YeZZZ! en Skynet gaan samenwerken

De Belgische veilingsite YeZZZ! Skynet wordt opgenomen in de portaalsite van Skynet, het vroegere Belcast. Skynet lanceerde haar portaalsite www.skynet.be enkele jaren geleden en is nu uitgegroeid tot de populairste Belgische portaalsite met om en bij de 400.000 individuele gebruikers en meer dan 20 miljoen paginaconsultaties per maand.

BR>Erik Vangrieken, CEO van YeZZZ!, zegt dat deze overeenkomst op het juiste moment afgesloten werd : "In een startperiode is het uiterst belangrijk om zoveel mogelijk objecten te verhandelen. Dit kan alleen met een kritische massa kopers en verkopers. Dankzij deze overeenkomst kunnen wij nog meer personen in contact brengen met de troeven van een internetveiling."

"Skynet wil hun gebruikers een zo breed mogelijk gamma aan e-Commerce mogelijkheden aanbieden via de portaalsite www.skynet.be. Met het integreren van een co-branded veilingdienst in samenwerking met YeZZZ! bieden wij een service aan, waarmee op een gratis, gebruiksvriendelijke en veilige wijze een nieuwe vorm van aan-en verkoop via het internet mogelijk wordt. Bovendien worden er speciaal voor onze gebruikers een aantal items exclusief geveild" zegt Bart Becks, Marketing Director van Skynet.

In de toekomst zullen YeZZZ! en Skynet samen veilingevenementen opzetten ter ondersteuning van hun respectievelijke marketing. Yezzz.com, de nieuwste on-line veilingsite van België, is de ultieme plek voor koopjesjagers. Via deze nieuwe veilingsite kunnen particulieren per opbod gratis (dus zonder betaling van commissie of vergoeding) nieuwe en gebruikte voorwerpen via het Internet kopen en verkopen. Dit kan gaan van kleine gebruiksvoorwerpen, postzegels, vliegtuigtickets, cd's, boeken en strips tot auto-onderdelen. YeZZZ! werd op 31 maart jl. gelanceerd en kan bezocht worden op www.yezzz.com.