Arbalet is de Testaankoop van internet

Er komen zo dikwijls nieuwe sites bij voor het online kopen van boeken en CD's dat je niet meer weet welke je moet nemen en vooral: welke de goedkoopste is. Geen nood: via Arbalet.com kan je onmiddellijk zien waar je moet zijn voor het beste koopje.

Boris Rousseeuw

BR>Tik bijvoorbeeld de titel van een pas verschenen boek in en je weet binnen enkele seconden hoeveel je bij de Belgische, Nederlandse en/of Luxemburgse bestel-sites betaalt. Natuurlijk zijn er nog andere argumenten dan de prijs, zoals de beschikbare informatie, de snelheid van verzending en de stevigheid van de verpakking, maar het consulteren van deze site is toch een aanrader voor iedereen die regelmatig online koopt. Per boek kan je al snel 50 tot 100 frank besparen. En soms nog veel meer. Een wetenschappelijk boek van mijn eigen broer kost bij de ene winkel 6328 frank en bij de andere slechts 4659.... Allebei inclusief verzendkosten.

Later dit jaar wordt de service van Arbalet.com uitgebreid tot onder meer hifi materiaal en gsm-toestellen. De dienst zal dan ook op WAP beschikbaar zijn, zodat je in de winkel meteen kan controleren of je niet op het punt staat te veel uit te geven...