Beck plots op Marktrock

Marktrock heeft voor zijn vaste bezoekers een aangename verrassing in petto: op 16 augustus komt er een extra-concert (en dus een bescheiden extra-festivaldag) op de Leuvense Oude Markt, met Soulwax en Beck. Het concert vervangt Becks verschijning op het festivalterrein van Werchter.

S.V.

BR>Marktrock probeerde al maanden geleden om Beck te strikken voor het festival. Dat ging uiteindelijk niet door omdat de groep niet tijdig vanuit Skandinavië in België kon zijn. Dus werd het concert gepland op 16 augustus in een tent op de weide in Werchter en begon de ticketverkoop.

Die tickets zijn op Marktrock overbodig, want de betaling (500 frank) gebeurt daar gewoon bij het betreden van de Oude Markt. Wie al een kaartje voor het concert in Werchter had gekocht bij Orange O.music (telefonisch of via internet) kan dat tot 5 augustus terugsturen met vermelding van rekeningnummer naar Orange O.music, Concert BECK, p/a Kleine Gentstraat 46b, 9051 GENT-SDW. Inmiddels is ook de laatste naam voor de slotdag van het eigenlijke Marktrock-festival op 13, 14 en 15 augustus ingevuld: dat is Arid, net voor Anouk en Joe Cocker.

Nu in het nieuws